Is the R4 sdhc real?

Discussion in 'R4 DS' started by gamadaya, Oct 14, 2008.

Oct 14, 2008

Is the R4 sdhc real? by gamadaya at 6:09 PM (1,033 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. gamadaya
    OP

    Newcomer gamadaya Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    49
    Location:
    Laurel, MD
    Country:
    United States
    The question in the topic title is less important than the one in the topic description.
     
  2. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Yes its really fake. And it should support the 3 in 1. Get YSmenu for it as well.
     
  3. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    Don't get anything with R4 in the name.
     
  4. gamadaya
    OP

    Newcomer gamadaya Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    49
    Location:
    Laurel, MD
    Country:
    United States
    I haven't. My friend did though. But as long as it works with the 3 in 1, then all's well.
     
  5. BlueStar

    Member BlueStar GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    4,094
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
  6. gamadaya
    OP

    Newcomer gamadaya Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    49
    Location:
    Laurel, MD
    Country:
    United States

Share This Page