1. TehVillylol

    OP TehVillylol GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    221
    Country:
    United States
    So when I created emunand, (9.2)
    I had a custom theme that I had on sysnand.
    I unlinked my 3ds (format on 3ds)
    Then I updated to 10.3 Rxtools.
    Then my theme was gone.. tried to reinstall on hbl but it installed to sysnand instead :P
    Can someone help me?
     
  2. JershXL

    JershXL Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    82
    Country:
    United States
    Boot into emuNAND then launch HBL and set your custom theme.
     
  3. TehVillylol

    OP TehVillylol GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    221
    Country:
    United States
    i will try it :3
     
  4. driverdis

    driverdis I am Justice
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    2,715
    Country:
    United States
    You could install the CIA build of CHMM to emuNAND and use that instead. I have found it to be faster than booting HBL then CHMM.
     
  5. JershXL

    JershXL Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    82
    Country:
    United States
    There's a CIA build of CHMM? That's awesome
     
  6. driverdis

    driverdis I am Justice
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    2,715
    Country:
    United States
  7. TehVillylol

    OP TehVillylol GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    221
    Country:
    United States
  8. driverdis

    driverdis I am Justice
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    2,715
    Country:
    United States
  9. TehVillylol

    OP TehVillylol GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Dec 6, 2015
    Messages:
    221
    Country:
    United States
    WAIT WHAT SRSLY?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I get error when I try to install my theme.
    It says netrecv error..
     
  10. driverdis

    driverdis I am Justice
    Member

    Joined:
    Sep 21, 2011
    Messages:
    2,715
    Country:
    United States
    try setting the black theme first from the system menu then try again.
     
  11. jwitz

    jwitz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 16, 2014
    Messages:
    198
    Country:
    Doesn't applying a theme in emunand break the coldboot? Hope I worded that right...
     
  12. Robert McCoy

    Robert McCoy GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 9, 2015
    Messages:
    442
    Country:
    United States
    Can't figure this out.. installed that .cia hotfix version of chmm2 and used it in gateway mode. it won't install any themes correctly. does this not work for gateway? only works in cfw I guess?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Installing, emunand, custom