Im so lost !!

Discussion in 'Acekard' started by systemind, Aug 24, 2010.

Aug 24, 2010

Im so lost !! by systemind at 10:35 PM (967 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. systemind
    OP

    Newcomer systemind Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Puerto Rico
    I received my Acekard 2.1i today and was fallowing the tutorial on the forums on how to set it up. I downloaded the latest AKAIO 1.71 file, put both _aio and akmenu4.nds on the root of the card and ak2loader.nds on the loaders folder. When I put the card in the XL I get a black screen that says "An error has occurred. Press and hold the power button to turn the system off. Please see the Nintendo DSI operations manual for help troubleshooting." What am I doing wrong? [​IMG]
     
  2. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    Acekard 2.1?
    That doesn't work on the DSi/XL versions. Only on the Phat and the Lite.
    You have to buy the Acekard 2i for your DSi/Xl.
     
  3. systemind
    OP

    Newcomer systemind Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Puerto Rico
    That's the one I have, the AK 2i
     
  4. kyste

    Newcomer kyste Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    38
    Country:
    France
    Well, has your acekard been flashed to function with the XL's firmware (1.4)?
     
  5. soulx

    Member soulx GBAtemp Legend

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    10,130
    Country:
    Canada
    You probably haven't flashed it, yet.
    Read this.
     
  6. systemind
    OP

    Newcomer systemind Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Puerto Rico
    That might be the problem, I will get a DS Lite or Phat today from my friend and report back what happens...
     

Share This Page