I have a problem with loading NSMB Wii on USB

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Delta517, Nov 17, 2009.

Nov 17, 2009
  1. Delta517
    OP

    Member Delta517 Its okay...Im a ninja ;)

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,327
    Country:
    Norway
    I had NSMB Wii working on USB a while ago, but when i intalled cIOS Rev 15 im threaded to a green screen after trying to boot it up with NeoGamma Rev 8 Beta 7.

    So I was wondering if I could delete cIOS Rev 15 anyway, and install cIOS Rev 14 again to make it work?
     
  2. ether2802

    Former Staff ether2802 we have the techno...!!

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Messages:
    4,350
    Location:
    Pto. Vallarta
    Country:
    Mexico
    You can just run the cIOS_r14 installer and that would do the trick, or you can just use another USB Loader, like CFG, WiiFlow or GX...!! [​IMG]
     
  3. Delta517
    OP

    Member Delta517 Its okay...Im a ninja ;)

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    1,327
    Country:
    Norway
    Ok, thx [​IMG]
     
  4. darkpyr0

    Newcomer darkpyr0 Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    did downgrading back to r14 work?
     
  5. Sabin_Figaro

    Member Sabin_Figaro GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    226
    Country:
    Colombia
  6. darkpyr0

    Newcomer darkpyr0 Newbie

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    6
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Aaah, very good to hear. After testing this, I too can confirm that downgrading back to r14 allows for loading. Thank you!
     

Share This Page