I dun broke it

Discussion in 'Acekard' started by Alice123, Mar 23, 2010.

Mar 23, 2010

I dun broke it by Alice123 at 4:32 AM (686 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Alice123
    OP

    Newcomer Alice123 Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I cant find any info on my problem. I downloaded a new skin for my card and now I cant get the start menu to show up to change it back to normal. Please if anyone knows HELP!!!! [​IMG]
     
  2. Alice123
    OP

    Newcomer Alice123 Newbie

    Joined:
    Mar 23, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I reinstalled the _ak2 folder and all is well if anyone has this problem I would do this
     
  3. XFelixX

    Newcomer XFelixX Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    46
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Alternatively, you can press start to bring up the menu.
     
  4. XWolf

    Member XWolf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 9, 2009
    Messages:
    745
    Country:
    United Kingdom
    What skin was it?
     
  5. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    In cases such as this all you need to do is edit the globalsettings.ini on your SD card, it's where you skin selection is stored.
     

Share This Page