?
  1. Yes

    70.6%
  2. No

    10.7%
  3. Sort of

    18.7%
  4. 401 voter(s)
  1. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    I think you have to delete it and redownload from the eShop.
     
  2. Naked_Snake

    Naked_Snake Constant Miscreant
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    1,760
    Country:
    Australia
    Alright, thanks pal, does Nintendo keep track of who didn't buy it because it suddenly just appears on someone's account lol
     
  3. Mr Chomp

    Mr Chomp Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    "out of resource" basically means that you do not have enough space for the game to install. "Resource" is the space on sd card.
     
    Kevans likes this.
  4. johovahs

    johovahs Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 5, 2015
    Messages:
    76
    Country:
    United States
    And this is why I don't feel bad for those who bricked as they only seen the CFW of downgrading capabilities without considering the risks. And for those who knew they couldn't afford another console if it hard bricked it makes me wonder why would they risk it. And this is coming from someone who actually did a downgrade of a New 3DS but I waited for a reputable person to release a mod of sysupdater and that came when Steveice10 released his version. So just got to weigh the risks and not only the rewards of CFW.
     
  5. Mr Chomp

    Mr Chomp Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    What about the people who own the games in a cartridge but want them digitally too?
     
  6. hacksn5s4

    hacksn5s4 Banned
    Banned

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    4,332
    Country:
    you need 9.2 to dump those braindump does not dump the game fully
     
  7. RhythmCat

    RhythmCat GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    Nope, as far as I know they don't keep track. :P

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Because downgrading is better?
    10.3 users can downgrade now so this version of FBI is pretty much useless.
    Why get only a bit of chocolate when you can get it all? :3
     
  8. HyoImowano

    HyoImowano GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    Had tons of issues getting this to work with any consistency, extensive testing has yielded this method that works 100% of the time for me with N3DS on 10.3:

    1. Boot 3DS normally
    2. Run a normal game (so far I've used Smash and Badge Arcade)
    3. Turn off 3DS entirely
    4. Boot into Menuhax
    5. Start and exit Ironhax Installer
    6. Run FBI

    For some reason if I boot straight to Menuhax without first running and shutting down from a normal game, it freezes at various points in FBI's startup, the few times it gets to done it just hangs there unresponsive.

    Hope this helps some people who keep trying and trying and trying with legit CIA.
     
    Manito likes this.
  9. RhythmCat

    RhythmCat GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    Or just use the eject trick. A few people reported that it doesn't work but they probably did it wrong. If it works for a few people (including me), it should work for everyone else. :P
     
  10. HyoImowano

    HyoImowano GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2007
    Messages:
    307
    Country:
    United States
    Yeah, I had no luck with eject trick, may have been doing it wrong.
     
  11. RhythmCat

    RhythmCat GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    It's also about the timing, you know.
    You should keep trying. :P
     
  12. EpicInki

    EpicInki GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2015
    Messages:
    112
    Country:
    I'm back guys, with a New 3DS XL after mine breaking the other day ~ Even though I got 2 CIAS to install on 2nd try last time, I can't even get to the selection screen now xD
    I've only managed once and every time I installed it always failed at 99% twice, what am I doing wrong? lol
     
  13. Gavrjel

    Gavrjel Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2015
    Messages:
    14
    Country:
    Italy
    If you need some experiences, mine was extremely positive. After installing the homemenu hax to my girlfriend's o3ds with 9.8, FBI started at the third try and... Legit cia of Alpha Sapphire get installed at the very first try. For an unstable version of FBI, my personal experience was pretty good instead. When FBI didn't started the first two times I tried with the ftpbrony method (pulling out the cartridge) and it worked. Hope this can help in some way.
     
  14. brkun

    brkun GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    444
    Country:
    United States
    Just did with a friend and he got fbi on the first try, already installed Dream Team.

    I hate him so much.
     
  15. RhythmCat

    RhythmCat GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    Hehe, I feel ya.cx
     
  16. Yamanoko

    Yamanoko Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 27, 2015
    Messages:
    91
    Country:
    Italy
    What does "legit" means in this case? You always have to download them over the internet so it's piracy anyway ... or not?
    What's the difference between the games listed above and for example a Kingdom Hearts 3D .cia?
    Hope you understand what i'm try to asking :P
     
    Last edited by Yamanoko, Jan 7, 2016
  17. D.Loro5

    D.Loro5 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    59
    Country:
    Not works in a Old 3DS with 10.3. I tried several times and I've only seen the error of Map Complete or Cleaning Up. :(
     
    Februarysn0w likes this.
  18. Dub8

    Dub8 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    22
    Country:
    So im guessing nintendo has no idea how to find out were using these CIA's?
    Im temped to load these on my N3DS and ditch my old XL, tho i have loads of official games and slightly paranoid ill be banned.

    Going from the N3DS back to the XL was awful. Glad i replaced it.
     
  19. RhythmCat

    RhythmCat GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    423
    Country:
    United States
    They are legit because they came pre-installed on a console (bundles).
    They have Nintendo's signature on them so people can dump them.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    You won't be banned but this version is unstable so it will be a little bit hard to run it on N3DS. :P
     
  20. misterdarvus

    misterdarvus GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    181
    Country:
    Indonesia
    Dunno, but I remember when Club Nintendo about to close, they gave so many games and some people are abusing certain method that gives coins for free to trade for the games. Then some people reported that Nintendo silently delete games that people got in fraud way.

    To be safe, I should turn off my wifi for some time, I was partaking those CN fiasco too so I was turned my wifi off until it was safe.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - install, legit, files