How many M3i users with Pokemon BW problems

Discussion in 'M3 Adapter' started by Chris_Skylock, Sep 18, 2010.

Sep 18, 2010
  1. Chris_Skylock
    OP

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    Ok. Im a little intrigued as there are no problems with M3i and Pokemon Black and White.

    So far, I have no problems with the game aside from the NO EXP which is patched. Are there any people using M3i and playing Pokemon BW?

    I'll monitor other cards' update regarding the game and perhaps I can update/patch my games for my M3i.

    I know I need to patch for my two Acekard 2i's.

    Im just wondering if I should be worry for my M3i


    FYI: I do look and read the previously posted topics from the other cards and Im planning to import the games so this is not my first priority. Im just looking around since there are no updates within the M3 forum
     


  2. Technik

    Member Technik GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    794
    Country:
    United States
    Im using the m3i0 and playng pokemon black and erlier i would experience load time related freezes around every 15 mins but right now i havnt experienced any problems.
     
  3. Chris_Skylock
    OP

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    im too lazy to even touch my ROM since I will just import them anytime from Play-Asia. I played a little but not more than 8 minutes. I just patched it for the EXPs but nothing more.

    Since there are some load time freezes, Im still not convinced that it's similar to the Wood cards.

    I only noticed there are few M3i users here so I should just chill out since the majorities are Wood cards and AK cards. I havent seen any updates of the patch with M3i but I can tell you the EXP patch is working.

    I have no freeze since I began and I do hope it should maintain until the end.
     
  4. sarcasmsiempre

    Newcomer sarcasmsiempre Newbie

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I'm using an M3i Zero with the No-EXP patch and everything's working perfectly.
     
  5. Chris_Skylock
    OP

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    So, to far date, there are no problems with M3i with either the official or Sakura onboard. AMAZING!!

    Still, I'll monitor every card's patch so I will be kept entertain while someone might help me import the games.

    The M3i is my primary card so the two AK2i's are with my sis and with my friend
     
  6. Renée

    Newcomer Renée Newbie

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    4
    Location:
    Illinois, USA
    Country:
    United States
    I've experienced no freezes after using the NO EXP patch. [​IMG]
     
  7. Technik

    Member Technik GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    794
    Country:
    United States
    Does anybody experience freezes after catching a pokemon?
     
  8. Sandman00009

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    I was experiencing freeze ever 3 mins making it unplayable but then i downloaded the childs play patch ive been playing for hours no freeze! the one problem im having with my m3i is that when im in the transfer system or mystery gift and i back out it freezes on a white screen and wifi dont work those are the two problems im having.
     
  9. YottaByte

    Newcomer YottaByte Advanced Member

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    I was playing it fine with the AP (antipiracy) patch, but then it froze after I was training for about 15 minutes. Just save frequently, I guess. Using latest fcore and sakura firmware.
     
  10. Technik

    Member Technik GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    794
    Country:
    United States
    SO should i apply the childs play patch? Every time i get a rare poke it freezes and its getting annoying!
     
  11. gengertheghost

    Newcomer gengertheghost Member

    Joined:
    Aug 5, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    So far i HAVEN'T experienced ANY problems on Black and White. Its amazing. I just added EXP patch and it works fine. Saves fine,battles fine, EXPs fine. W00t for M3i!!! [​IMG]
     
  12. thtl1999

    Newcomer thtl1999 Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    Korea, South
    i can't apply any cheats! that should be fixed
     
  13. ninovalenti

    Member ninovalenti GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Germany
    I just applied the Hex fix (my self with a hex editing software)

    Played a total of 9hours and beat the elite four 30mins ago.

    Everything worked fine. I got EXP and no freeze (no freeze after 3 hours of playing without a break)

    I just get a white screen if im using wifi gift (after i got a gift i want to return on the titlescreen and then white screen). anyways i got the gift card [​IMG]

    EDIT: This text above is from Pokemon White (but Black is working fine too)
     
  14. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    1 - There wouldn't be any cheats in the database for a game that just came out a day ago.

    2 - If you got unofficial cheats, then those are set up for the game ID of the unpatched version.
    http://cheats.gbatemp.net/forum/index.php?topic=1393.0
    Follow that guide to change the cheat ID to that of your patched ROM.
     
  15. Sandman00009

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    Has anyone got wifi working? i cant seem to get it going.... [​IMG]
     
  16. Chris_Skylock
    OP

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    So the SCDS2 and the M3i are only the real one standing after the war for AP? I knew I got the best choice after playing with AKAIO but I gave it to my sis.

    Im no thinking twice if I should import the games with all those annoying taxes even though Im planning to have it on FedEx.

    Going to download the LIberty ticket and I'll just stop there. Planning to import but oh well....hope I can succeed in importing
     
  17. thtl1999

    Newcomer thtl1999 Member

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    Korea, South
    no, i know how to do.
    did you tried to use cheat?
    it doesn't work on my m3 real. it just freeze
    i'm using latest version and tried both touch pod and sakura
    there is no problem with pokemon except cheat!
    i tried patched/original (black) both doesn't work

    I JUST WANT TO USE THIS CODE
    by elixDream
    ::Double Speed (Black)
    52197054 BD381C28
    02198050 085F0056
    D0000000 00000000
     
  18. koops

    Newcomer koops Member

    Joined:
    May 19, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    Sweden
    hope anyone can solve this problem soon [​IMG]
     
  19. bluejays

    Member bluejays GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    159
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    I've battled a couple gym matches an no freezes ever no anything wrong [​IMG] and i caught a lot of pokemon no freezes there either.
     
  20. Liem

    Newcomer Liem Newbie

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Can't use the cheats on the M3Real however, the game won't load if you enable them.
     

Share This Page