How do I use action replay codes on Acekard?

Discussion in 'Acekard' started by limesherbert, Mar 31, 2010.

Mar 31, 2010
  1. limesherbert
    OP

    Member limesherbert GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States
    I've already used action replay codes on my games on Acekard before but I need codes for some newer games (namely yu-gi-oh 2010) and the usrcht.dat cheat file isn't up to this date. So my question is how can I use codes for newer games? anyway to update the .dat myself?
     
  2. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
  3. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
  4. 5gum

    Newcomer 5gum Newbie

    Joined:
    Oct 4, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    ty it actully works [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  5. limesherbert
    OP

    Member limesherbert GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    143
    Country:
    United States

    IT GOT UPDATED?! awww you gotta be kidding me i spent all that type typing in codes myself into r4cee cuz i looked here and it said it hasnt been updated since 2009...oy ve anyway im all good to go now thanks anyway fellas :P
     
  6. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    ROFLMFAO Yeah that's what I thought a while back too. I kept checking for updates and none happened. Until someone on the forum mention their was a Temp DB.
     

Share This Page