How do I change nd5 to nds

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by PraxxtorCruel, Nov 30, 2010.

Nov 30, 2010

How do I change nd5 to nds by PraxxtorCruel at 2:49 AM (12,232 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. PraxxtorCruel
    OP

    Member PraxxtorCruel GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    168
    Country:
    United Kingdom
    Now I can't remember how I did it before, but I tried renaming the rom to 'blabla.nds, but it still says 'file type: .nd5' So now it comes out as blabla.nds.nd5. Enlighten me please.
     
  2. RoMee

    Member RoMee ??

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2,316
    Location:
    ??
    Country:
    United States
    just left click
    than click on rename
    and change the 5 to S
     
  3. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Then you can rename the file type.
     
  4. yukko

    Newcomer yukko Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Brazil
    what the...? just change the 5 to a s o_o

    always did that, always worked
     
  5. PraxxtorCruel
    OP

    Member PraxxtorCruel GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    168
    Country:
    United Kingdom
    Thanks guys, and yes roboticbuddy was right, I had the 'hide known extensions'.
     
  6. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    thanks to twiztidsinz.
     

Share This Page