House of The Dead 2 & 3 Returns

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Littlegreenmen, Jan 17, 2009.

Jan 17, 2009
  1. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Anyone had any luck loading House of The Dead 2 through gamma or softchip , i just get a black screen
    Ive read i need to patch to 249 but heard this gives textures issues
     
  2. 20clarky08

    Member 20clarky08 Official Wii Freak

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    844
    Location:
    ScouseLand
    Country:
    United Kingdom
    as far as i know mate it doesnt work
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
  4. Littlegreenmen
    OP

    Member Littlegreenmen GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    339
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
  5. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    yeha wouldve been nicer if you just searched for the daemn answer cuz its been asked 5milion times
     
  6. Snave2008

    Member Snave2008 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    187
    Location:
    Cardiff
    Country:
    United Kingdom
    If you install CIOSCORP there is no patching involved it just works!
     
  7. slaphappygamer

    Member slaphappygamer GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    California
    Country:
    United States
    really!? thats cool. though, i had this game patched before cioscorp was out.
     

Share This Page