Gaming Help with SS cheats

killboyx

Member
OP
Newcomer
Joined
Jul 5, 2009
Messages
5
Trophies
0
XP
20
Country
United States
Can someone help me? i got the up to date usrcheat.dat but the cheats won't show up. i checked the game id and there the same? Does anyone know the problem? I'm new to this

Im using a r4
 

TheChosenBanana

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 6, 2010
Messages
122
Trophies
0
Age
24
Location
Croatia
XP
157
Country
Croatia
if your card is Ak2i then you maybe downloaded the usrcheat.dat from the Cheat Database instead of the Temporary Cheat database that is up to date,try downloading this USRCHEAT.dat and use it on your Ak2i.
 

legend1995

New Member
Newbie
Joined
Jan 23, 2010
Messages
2
Trophies
0
XP
9
Country
United States
well hi guys i got the same prob..im using j rom with eng scripts and d/led the usrcheat.dat(latest) but the cheats wont show up...using an R4.
 

TheChosenBanana

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 6, 2010
Messages
122
Trophies
0
Age
24
Location
Croatia
XP
157
Country
Croatia
legend1995 said:
well hi guys i got the same prob..im using j rom with eng scripts and d/led the usrcheat.dat(latest) but the cheats wont show up...using an R4.
if you're using an R4 you should get the CHEAT.dat instead of USRCHEAT.dat which you can get here ,even though I think it dosen't haves the cheats for SS/HG,maybe this isn't the latest,sorry but I don't use the R4 anymore so I dunno what is the latest CHEAT.dat,probably this one. ^
 

legend1995

New Member
Newbie
Joined
Jan 23, 2010
Messages
2
Trophies
0
XP
9
Country
United States
Well,just downloaded cheat.dat and modified it with some ar codes ,(with corected id etc..) but unfortunatly not showing up....:/ any other solution?does an1 with R4 got it working?also i have an M3 DS REAL do u think it will work if i add cheats there?respond plz,,thx
 

elixirdream

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2008
Messages
10,007
Trophies
0
Location
6th Dimention
Website
Visit site
XP
103
Country
Malaysia
legend1995 said:
Well,just downloaded cheat.dat and modified it with some ar codes ,(with corected id etc..) but unfortunatly not showing up....:/ any other solution?does an1 with R4 got it working?also i have an M3 DS REAL do u think it will work if i add cheats there?respond plz,,thx

use r4cce delete maybe 1200 games
then it will show up
the best delete all games and keep HG/SS inside your database
smile.gif
 
General chit-chat
Help Users
    KennieDaMeanie @ KennieDaMeanie: I wouldn't want it for 5