help with my R4 card

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by vietkidd, Feb 23, 2009.

Feb 23, 2009

help with my R4 card by vietkidd at 5:12 PM (812 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. vietkidd
    OP

    Newcomer vietkidd Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    hello im new here and im a noob about r4...
    i was playing dragon quest v and i was stock on the boat .... so i was looking around here and seen i had to do all kinds of things to the card .. will i tryed and it did not turn out so good ... i lost all the info on the card ..... so now i cant play no more ... im asking for anyones help with getting the card up and running again ... plz ...
    i have the r4 lll upgrade card .... do i need to buy a new card ?
    i downloaded the 1.19 hardware for it but its stays on loading .....
    i have no clue
    i did all the searchs i can find and ended up here .....
    im kinda slow with this and computers .... so i need one on one help or step by step .....
    if you live in kansas city mo id even be more then happy to pay ....
     
  2. vietkidd
    OP

    Newcomer vietkidd Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
  3. Shadz

    Member Shadz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    283
    Location:
    Down Under in Australia
    Country:
    Australia
    Well, simply put...get a new card which isn't a clone.
     
  4. vietkidd
    OP

    Newcomer vietkidd Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    whats a good card to get ..... no more clone's ..........

    Posts merged

    what about ysmanu or somthing like that
     
  5. SleepingDragon

    Member SleepingDragon GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    770
    Location:
    P3X-719
    Country:
    United States
    Look, spend the extra money, if you can, and get a Cyclo. Yes, they are more expensive by maybe $5-10, but you will be eternally satisfied. It's feature-filled, robust, user-friendly, and WELL SUPPORTED by Team Cyclo.

    Or, you can do what I did, first buy a DSLink, then R4, then Acekard, etc., etc., etc., until I finally shelled out the extra cash for a Cyclo and I've never looked back. I sooooo wish I just bought a Cyclo in the first place! I beg of you, please learn from my expensive and stupid mistakes!!!
     
  6. vietkidd
    OP

    Newcomer vietkidd Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    yea thanks for the info bro ....... is cyclo the best or something ..... when i 1st seen the games was free i was all on it ...... i asked around an they said yea get the r4 ... so i did .... the r4 and the 2bg was about 48.00 usd ...... also the cyclo can i play the new games like dragon quest v .... without going crazy trying to download things 2 play new games .... also is there a good site i can get the cyclo from ? thanks
     
  7. ENDscape

    Member ENDscape REBORN! I will post with my Dying Will!!!

    Joined:
    Dec 14, 2007
    Messages:
    1,488
    Location:
    ``orz
    Country:
    Philippines
    Ummm Cyclo are more expensive by $50-$60 dollars...Get an Acekard instead. But CycloDs is a good choice like he said.
     

Share This Page