[HELP] Wiiflow 4.0 + VC/Wiiware not loading

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by arquillos, Aug 30, 2012.

Aug 30, 2012
  1. arquillos
    OP

    Newcomer arquillos Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Spain
    Hi!
    I´ve got an emu NAND on an external USB HD.
    In this NAND there is some VC/Wiiware working programs on it. I run them through "mighty channels" whitout any problems.

    I´d like to run this VC/Wiiware from Wiiflow 4.0 so I´ve set up wiiflow in my external USB HD (Fat32 32K, 1 partition) and I´ve managed
    my Wii backups, GC backups and SNEs Roms to run through wiiflow.
    I´ve also managed Wiiflow to show the VC/Wiiware programs (including the covers) but everytime I try to launch any VC/Wiiware I´ve got a black screen for around 5 secs and then the Wii goes back to HBC.

    This VC/Wiiware programs are working because I can run them through "mighty channels" so, why can´t I run them through Wiiflow?


    Thank you in advance!!!
     
  2. AbdallahTerro

    Member AbdallahTerro da KiNG

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    5,977
    Location:
    Ideas factory :)
    Country:
    Lebanon
    make sure you have D2x cIOS on board (if not sure just do a syscheck)
    also try setting nandemulation to "savegame" in global settings and partial in Nand mode settings
     
  3. arquillos
    OP

    Newcomer arquillos Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Spain
    Thank you!
    I´ll try this two settings (I´ve already have D2x installed)
     
  4. arquillos
    OP

    Newcomer arquillos Member

    Joined:
    Aug 28, 2012
    Messages:
    15
    Country:
    Spain
    Tried both settings...And I get a blank screen when I launch any Vc/Wiiware tittle and the Wii gets freezed.

    Any more ideas?
     
  5. AbdallahTerro

    Member AbdallahTerro da KiNG

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    5,977
    Location:
    Ideas factory :)
    Country:
    Lebanon

Share This Page