help.no idea whats wrong but its interesting

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by keil000, Dec 6, 2009.

Dec 6, 2009
  1. keil000
    OP

    Newcomer keil000 Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    ok. i have about 20 backups for my wii every one of them works fine on every loader i have except for too games. COD 4 MODERN WARFARE REFLEX AND SUPER MARIO BROS WII.

    When i try to load these two games on the neogamma r6 i get an error (972) many people have told me that this is bad media but i have tried these discs on a friends wii and they work fine. So its must be something wrong with my wii. when i load them on gamma 0.3 i get error (324) and when i load them on neogamma r8 i get error (1020) but everyother game i have works fine.


    Can someone figure out whats wrong here please!!!!!


    any help would be greatly appreciated!
     
  2. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    I cannot be of assistance.
     
  3. You might wanna try getting the latest NeoGamma and try again.
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    I don't know about COD 4, but NSMB has special requirements on top of your problems. Do you burn 2.4x or lower by chance?
     
  5. keil000
    OP

    Newcomer keil000 Newbie

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    I do burn under 2.4x i burn 2.0x as of a few days ago. but is burning slower not usually a good thing? please somebody help ive updated everything to the latest versions and still no luck. It seems that any new games i download wont work. I also burned the conduit and still no luck?
     

Share This Page