Guitar Hero with Rockband Softchip?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ericthegreat, Jan 7, 2009.

Jan 7, 2009
  1. Ericthegreat
    OP

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,765
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    Can i use a Guitar with Guitar Hero if i use the Rockband Softchip?
     
  2. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Explain a little more what you want to do...you want to use a Guitar Hero Guitar in Rock Band?
     
  3. Ericthegreat
    OP

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,765
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    No... i want to use a guitar hero guitar in guitar hero anime edition (hacked backup) [​IMG] (i know there must be a better way to word that...)
     
  4. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Yeah, it'll work [​IMG]
     

Share This Page