GTA:CW DS Cheat Issues

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by arghargh200, Mar 4, 2010.

Mar 4, 2010

GTA:CW DS Cheat Issues by arghargh200 at 8:28 PM (1,391 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. arghargh200
    OP

    Newcomer arghargh200 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    12
    Location:
    Seattle
    Country:
    United States
    Hello,

    I have been trying to run a patched Grand Theft Auto: Chinatown Wars rom, and its cheat button will not show up. I am on an R4DS. I have also used the Temp USRCHEAT file from cheats.gbatemp.net and the non-Temp file as well and it still doesn't work.

    Any ideas?

    Thanks,
    ArghArgh200
     
  2. Bently

    Member Bently GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    Maybe when you patched it the Game ID somehow got messed up?
    Or try using a clean rom with YSmenu.
     
  3. arghargh200
    OP

    Newcomer arghargh200 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    12
    Location:
    Seattle
    Country:
    United States
    I tried patching it twice right after my post with no avail. And YSmenu hates my guts, so I can't run it because it doesn't want to launch stuff.

    If someone can email me an install for it (NOT POST IT because Yasu doesn't want that) then I'll try it.

    arghargh200@gmail.com
     
  4. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    use R4CCE to change the Game ID to the patched one. it'll still work.
     
  5. arghargh200
    OP

    Newcomer arghargh200 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    12
    Location:
    Seattle
    Country:
    United States
    Could someone send me an R4 USRCHEAT with just the patched rom's cheats in it?

    Why: I use Macs and CrossOver fails with both R4CCE and the official editor.
     
  6. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    then just use the GAME ENABLER CODE on clean rom........
     

Share This Page