Getting Guitar Hero 5 Working?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by badbwai, Sep 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Sep 8, 2009

Getting Guitar Hero 5 Working? by badbwai at 6:32 PM (1,325 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. badbwai
    OP

    Newcomer badbwai Member

    Joined:
    Nov 2, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    Canada
    Hi guys, as the title says. =P
    Getting a Black screen when loading Guitar Hero 5, on 4.1U.
    I've read I need to install something, I think it was IOS56?
    I'm not sure..can someone help me out please? ^.^
    Any help is appreciated and thanks in advance! [​IMG]
     
  2. jakejm79

    Member jakejm79 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Messages:
    354
    Country:
    United States
    Modchip, cIOSCorp or Backup Launcher?

    Modchip - Extract the IOS56.wad from the update partition and install with Wad Manager

    cIOSCorp - Install the patched copy of IOS56.wad (Google is your friend) or install cIOSCorp 3.4

    Backup Launcher - Install Hermes 222 (36 merge 37 or 38 merge 37) and change your Backup Launcher to use IOS 222 for GH5
     
  3. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Please search before posting threads. There are plenty of answers around and threads like this clog the place up.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page