TEMPORARY MODE ENABLED
New posts, edits, and any changes will not be saved during the transition period.
Registrations are temporarily disabled until the migration is complete.

  1. Tranquil

    OP Tranquil GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    I have Action Replay 1.08 and 1.14, 1.08 seems to be fine but for some reason when using the GCN Backup Loader with 1.14 the screen becomes choppy and I can't boot it in color. Anyone know what to do?

    Also as a side question, what are the differences between 1.08 and 1.14 besides the codes that are already preloaded on the disc?
     
  2. Tranquil

    OP Tranquil GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
  3. sznaps

    sznaps Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    usually means the game region doesn't match your tv...
     
  4. john.jingle

    john.jingle GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 24, 2008
    Messages:
    290
    Country:
    United States
    Did you burn your AR onto a DVD disc? I know that the compressed AR file is only a few MB and it'd seem like a terrible waste to use a DVD disc for something that small.
     
  5. Tranquil

    OP Tranquil GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Yes, I did. Could that have something to do with the problem? I didn't really have any other choice since after extraction it came out to be 1.3 gb. DVDs are cheap though, so I don't really mind.
     
  6. Tranquil

    OP Tranquil GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    But the game region is NTSC, so it should work...I don't know what the problem could be.
     
  7. MidnightR

    MidnightR Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Maybe you accidentally downloaded the PAL version of Action Replay?
     
  8. Tranquil

    OP Tranquil GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    161
    Country:
    United States
    Nope, the version is NTSC. Bleh, I don't know what the problem could be. This is really annoying, I have no idea what to do.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Backup, Loader, Action