GBA on sakura

Discussion in 'M3 Adapter' started by Mega_Nift, Jun 22, 2008.

Jun 22, 2008

GBA on sakura by Mega_Nift at 12:03 PM (1,195 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Mega_Nift
    OP

    Newcomer Mega_Nift Advanced Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    57
    Location:
    niftundra
    Country:
    United States
    im trying to run my GBA roms on sakura and when i press b at the startup it says gba slot 2 and brings me to 2 blank white screens. why is it doing this? plz help
     
  2. strata8

    Member strata8 Look! A pointless distraction!

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    618
    Location:
    over there
    Country:
    Australia
    Launch the GBA roms from the file list.
     
  3. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    the slot-2 card you use can't be booted in DS-mode.
    if it's a flashcard, just start the DS without your m3real.
    if it's an expansion, launch it by selecting a GBA game through m3sakura(or GBA exploader if you use an ez-flash 3 in 1)
     

Share This Page