Game Compability question

Discussion in 'Acekard' started by Sumea, Feb 17, 2010.

Feb 17, 2010

Game Compability question by Sumea at 8:29 AM (976 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,312
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Hello Acekarders.

    I am here to ask quickly how Phantasy Star 0 works on Acekard.

    Does it work without patching at all, or with patch/cheat?

    (and can you access wifi normally in it?)

    Also, what games does the apparent antipiracy fix in newest AKAIO fix (mario & Luigi, etc?)


    Thanks for helping with my dilemmas!
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    PS0's offline mode works fine with no patch/cheat, I don't know about the online.

    Bowser's Inside Story? AFAIK, you still need to apply the cheat, it's included in the latest cheat database.
     
  3. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,312
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    well, thanks for that input.

    I asked since some reports tell that Users with flashcarts cannot play with Cyclo/real gamecart users and so on.

    Trying to figure out.

    Also, I am planning on using latest akaio myself, so how's things there?
     
  4. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Loaders aren't really updated yet (Last updated; 01/01/2010), but it was claimed that the developers will release the newest loader update along with the latest AKAIO update itself.

    What the release time would be, only God knows.

    Regarding the playability, I've yet to face a game that I couldn't play.
     
  5. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
    I have read reports concerning PS0, that some gamers are having problems with their FC's.

    BIS works clean with AKAIO
     
  6. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,312
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Then It is about testing I presume.

    I have not played the game that much yet though, and cannot find random people with cyclo either (what was said to fool the game to think being real deal and also making online work normally)
     
  7. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i think is more of which version of the game you have

    for instance, XPA version will never meet Bahamut version
     
  8. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,312
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Hmm? So is there possibly some data in dumping lost..?

    Also, is there also so none of the dumps meet original?
     
  9. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    XPA released was nuked because of a few bytes missing!
    but i doubt would be that reason
     
  10. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,312
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Oh, you never know.

    I would maybe want to test with my current flashcart could I play with somone with real cart over wifi...
     
  11. Whooosh

    Member Whooosh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    277
    Location:
    IRELAND
    Country:
    Ireland
    Works fine for on ak iv played over wireless com., wifi and offline

    Although once or twice when on wifi the sprite of a friend would dissapear while on a quest and wouldnt re-appear untill we went bak to town. This is annoying but only happens sometimes but fc work fine

    Dont know if its a dump defect or maybe its like that for normal carts too.

    [i have a sneaking suspicion that it might have occured when a family member was on his pc sharing the same wireless router but i dont know for sure]
     
  12. Sumea
    OP

    Member Sumea Disco Ninja Frog

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    1,312
    Location:
    Turku
    Country:
    Finland
    Yeah. I think friend codes are about only way anyway, i just cannot find random people with cyclo either - maybe I should dig deeper to find out...
     

Share This Page