Fossil Fighters Champions Error

Discussion in 'R4 DS' started by jan950x, Sep 30, 2012.

Sep 30, 2012

Fossil Fighters Champions Error by jan950x at 1:22 AM (1,085 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. jan950x
    OP

    Newcomer jan950x Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Dominican Republic
    I have a r4i sdhc dual core from r4isdhc.com and i downloaded fossil fighters champions rom a serveral times pacthed and clean and i get a black screen and my character not level up i need help! -_-
     
  2. omarrrio

    Member omarrrio GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    633
    Location:
    nowhere
    Country:
    Morocco
    use YSmenu, it is the best FW for r4 cards so far
     
  3. jan950x
    OP

    Newcomer jan950x Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Dominican Republic
    The ysmenu not working with r4i sdhc dual core!
     
  4. omarrrio

    Member omarrrio GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    633
    Location:
    nowhere
    Country:
    Morocco
    that's weird, use this one: http://gbatemp.net/topic/267243-retrogamefan-updatesreleases/
     
  5. jan950x
    OP

    Newcomer jan950x Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Dominican Republic
    I don't wanna use the ysmenu i lost a r4i dual core because that things like ysmenu or ttmenu are not compatible with the r4i dual core and i don't know why the rom pactched or clean still black screen or the character not level up! i need help!
     
  6. jan950x
    OP

    Newcomer jan950x Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Dominican Republic
    Anyone can help me with this I want to play this rom!! please help me!!:rofl:
     
  7. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,601
    Country:
    United States
    Your thread is now in the correct section. Hopefully somebody familiar with your card will see it, here.
    Good luck.
     
  8. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  9. Master X

    Member Master X GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    131
    Country:
    United States
    No leveling is because of the AP, you'll need a patched version of the rom.

    And if you patched the rom manually, using a hex editor, you might have missed a couple of values which would make the rom instacrash.
     
  10. jan950x
    OP

    Newcomer jan950x Newbie

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    5
    Country:
    Dominican Republic
    I downloaded the patched rom a few times and still black screen an not level up the r4i dual core is from www.r4isdhc.com
     

Share This Page