finaly small success on GTA CW

Discussion in 'R4 DS' started by FlyingPretzel, Mar 14, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mar 14, 2009
  1. FlyingPretzel
    OP

    Member FlyingPretzel GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Messages:
    121
    Country:
    Israel
    Well what i was able to do is it loads the game and after you chose a save slot it stuck
    but its more then nothing
    if you want i can video that (only if you dont belive me )
     
  2. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,294
    Country:
    I thought that's exactly what happens on many flash carts...lol
     
  3. TwinBlades

    Member TwinBlades GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 3, 2008
    Messages:
    778
    Country:
    Korea, South
    Ummm, I dont think you haven noticed but its been like that since yesturday and only some flash carts work with the game. You have to wait for the company of your flashcart to make a new firmware
     
  4. sco0504

    Newcomer sco0504 Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    That's how far I get to. Have you tried injecting ARM7 yet? I heard this can possibly fix the issues the game has.
     
  5. warner v

    Newcomer warner v Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    how do you inject ARM7??
     
  6. fabi280

    Member fabi280 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Somewhere in Europe
    Country:
    Germany
    Currently this is the only thing that is possible with R4DS.
    But excatly that is the problem at (nearly) all flashcarts.
    I tried every R4 Firmware from
    1.04 - 1.18
    And YSMenu.
    Every Firmware with 2 GTA's one with and one without injected ARM7 Patch.

    IT IS NOT POSSIBLE AT R4 AT THE MOMENT
     
  7. Ant78uk

    Newcomer Ant78uk Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
  8. Predator04

    Newcomer Predator04 Advanced Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    74
    Country:
    United States
    ant78uk. What exactly did you do? patch the rom with those? and it works?
     
  9. Ant78uk

    Newcomer Ant78uk Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United Kingdom
    unpack the rom replace the arm7 and 9 files repack it and stick it on your card
     
  10. madnutcase

    Newcomer madnutcase Member

    Joined:
    Oct 7, 2005
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    confirmed working with the arm7 and arm9 fix on M3 Simply. So I guess it will work now for all other cards. I just used dslazy to repack the new file.
     
  11. Predator04

    Newcomer Predator04 Advanced Member

    Joined:
    Oct 17, 2007
    Messages:
    74
    Country:
    United States
    ya it works thanks
     
  12. Lily

    Former Staff Lily One Scary Lady

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    5,727
    Location:
    British Columbia
    Country:
    Canada
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page