Final Fantasy XII: Revenant Wings

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Kudos030, Dec 4, 2007.

Dec 4, 2007
  1. Kudos030
    OP

    Newcomer Kudos030 Newbie

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    I'm stuck on level 7.2 of Final Fantasy XII: Revenant Wings. I don't know if its a glitch, but it says to find vaan and when I do, he's transparent and I don't know what to do. He just stands there.
     
  2. Killermech

    Member Killermech Cookie Monster

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    1,809
    Country:
    Sweden
    Bring the whole party and stand near him to activate the sequence.
     
  3. pkprostudio

    Member pkprostudio No

    Joined:
    Aug 3, 2007
    Messages:
    1,097
    Location:
    San Antonio, Texas
    Country:
    United States
    Hehe. I'm stuck on 6-1. Stuck as in stuck. Stuck as in freeze. Stuck as in, after the mission, the game freeze. Damn.
     
  4. ndsloser

    Newcomer ndsloser Member

    Joined:
    Mar 14, 2008
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    Can anyone explain how to use gambits??[​IMG]
     
  5. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    you don't really use gambits.
    you simply select a skill from your gambit screen, and that character will then use that skill whenever it has some effect.
    you can only select 1 for each character.
     
  6. Lloyd14

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    You wil use a gambit (a selectet skill) when your skill gauge is full.
     
  7. osirisFIVE

    Member osirisFIVE GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 11, 2007
    Messages:
    338
    Location:
    Singapore
    Country:
    Singapore
    I got stuck on the first stage after the tutorial.

    I quit after that.
     
  8. dawn.wan

    Member dawn.wan GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    Toronto, ON
    Country:
    Canada
    I noticed that I'm too concentrated at the battle i always over look the gambit.. i think im almost done the game.. 100
     
  9. Tikker

    Member Tikker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 8, 2007
    Messages:
    653
    Country:
    Canada
    nice work
     
  10. Orangegamer

    Member Orangegamer GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 20, 2008
    Messages:
    386
    Location:
    B.....you don't wanna know
    Country:
    United Kingdom
    i have already completed that game the ending is really cool aswell as the last mission is very confusing and very hard
     
  11. Wanted

    Member Wanted GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    109
    Location:
    Wellington NZ
    Country:
    New Zealand
    I'm on 9-4 I think and i'm kind of stuck. I want to use the cheats because i'm kind of over it but want to see the ending after 27hrs or so on it. the thing is my R4 1.17 with latest cheat.dat says there are no codes. I look at the cheat.xml from the full zip and there ARE cheats for it. Any idea why they don't show up? The rom will be trimmed but other gaes show cheats and they're trimmed too. It's the US version.
     
  12. distorted.freque

    Member distorted.freque I'm getting mixed signals here!

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    776
    Location:
    Right about...here.
    Country:
    Canada
    Maybe you can ask Narin from the official cheat database section? Which cheat file are you using anyway? The cheat.dat? >_
     
  13. Wanted

    Member Wanted GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    109
    Location:
    Wellington NZ
    Country:
    New Zealand
    Yeah, just cheat.dat. Maybe I'll try the unencrypted one instead but shouldn't really matter.
     
  14. distorted.freque

    Member distorted.freque I'm getting mixed signals here!

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    776
    Location:
    Right about...here.
    Country:
    Canada
    Whoops. Didn't catch that. (I was reading your post too fast...) [​IMG] Try an untrimmed version? >_> Your problem is pretty familiar. I've seen a lot of similar problems on other threads. Your best bet is to look at the official cheat compilation...they might have mentioned other games there that had a similar problem. I don't usually use cheats so I can't really help you. D:
     
  15. klown07

    Newcomer klown07 Advanced Member

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    58
    Location:
    California
    Country:
    United States
    On my US copy of FF XII: Revenant Wings, If I try to use the action replay code for max gil, the game always freezes right before a cg cutscene! Is anyone else having this problem? I can use any other codes, but I kinda really want to use this one. Are there any fixes or patches? I found a solution for myself, but I wanted to know if anyone knows why this happens?
    my solution to anyone else who may have this problem: start the game use whatever cheats you want, if you want, after you finally have some gil in your inventory, save the game, but make sure its not right before a cutscene, save at the ships Bridge, reload, activate the max gil cheat, load your saved game, save your game again, and you'll have 999999999 gil, reload, deactivate the max gil code, and start enjoying the cheat, high five^^
     

Share This Page