Facebook chat won't show online list

Discussion in 'General Off-Topic Chat' started by bradzx, Mar 31, 2012.

Mar 31, 2012
  1. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    I don't know why it is not show the list. It still loading. Can you help me out? I did refresh. Refresh with ctrl. Nothing happen. So I use restart my computer. Nothing happen. By the way, it been hour and nothing show up.

    [​IMG]
     
  2. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,803
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Because we're Facebook support.

    Chances are they're having problems. Ask them.
     
    5 people like this.
  3. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    Where I can ask them?
     
  4. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,803
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Fucked if I know, I don't use Facebook. Look for a Help link, should be one somewhere on the page. Most likely at the bottom.
     
  5. FireGrey

    Member FireGrey Undercover Admin

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,916
    Country:
    Australia
    use a different browser.
    Go firefox or google chrome.
     
  6. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    I use firefox.

    There is display message on chat list. "Unable to connect to chat. Check your internet connection." Seriously? It already connection the internet.
     
  7. Narayan

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    it might mean that your connection is bad.
     
  8. Coto

    Member Coto GBAtemp Addict

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2,278
    Country:
    Chile
    Clean web browser cookies, update firefox or uninstall and reinstall firefox(latest).

    I've heard it uses Jquery, so in order for you to get facebook working, you need to get a "copy" of Jquery on your computer first when you *just* access facebook. (a.k.a clean browser's cache)
     
  9. jarejare3

    Member jarejare3 PROFILE CHANGE!

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    660
    Location:
    Kuala lumpur?
    Country:
    Malaysia
  10. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    I did look up Jquery, but I don't know how to use code. I did restart my computer. Unless u see my first post.

    I did try other broswer. Same thing. What I can do?
     
  11. Tom Bombadildo

    Contributor Tom Bombadildo Honk!

    pip
    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    8,803
    Location:
    I forgot
    Country:
    United States
    Ask Facebook support.
     
  12. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    Ok. I will go there. It never happen as before. It fine so far until today.

    I finish report. hope they will fix it for me.
     
  13. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,077
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Use the edit button rather than double posting.
     
  14. bradzx
    OP

    Member bradzx x-Darkie-x

    Joined:
    Sep 19, 2009
    Messages:
    1,936
    Location:
    Ponyville
    Country:
    United States
    Ok sorry my bad.
     

Share This Page