Hacking error brickbloking the dvd9

berlinka

You have sustained a lethal injury.
Member
Joined
Jul 31, 2003
Messages
3,146
Trophies
0
Age
48
Location
Harderwijk, Netherlands
Website
www.berlinka.blogspot.com
XP
334
Country
Netherlands
I think the Dual Layer game(s) need the new brickblocker version.
Search for homepage, or download.

That's what I call helpful. So little information from topic starter, yet such a useful answer!

bow.gif
 

noONE

~~~~~~~~~~~~
Member
Joined
May 24, 2007
Messages
968
Trophies
0
Age
32
Location
Linköping/Norrköping, Sweden.
XP
272
Country
Sweden
Heh well,sure it was low on info,
to start with i was instead going to suggest to check if the file was corrupt or not, and if you had extracted the file, and so on.
but then the new version of brickblocker with dual layer support popped up in my head, and i changed my mind, into my previous post
smile.gif

well there you go either way, think it will work with the new version.
 

berlinka

You have sustained a lethal injury.
Member
Joined
Jul 31, 2003
Messages
3,146
Trophies
0
Age
48
Location
Harderwijk, Netherlands
Website
www.berlinka.blogspot.com
XP
334
Country
Netherlands
Heh well,sure it was low on info,
to start with i was instead going to suggest to check if the file was corrupt or not, and if you had extracted the file, and so on.
but then the new version of brickblocker with dual layer support popped up in my head, and i changed my mind, into my previous post
smile.gif

well there you go either way, think it will work with the new version.

I hope you didn't understand me wrong. I was referring to the mr Bugball. He could have posted his question in the other thread. But instead he made a whole new topic with almost NO information. While you were very helpful by answering sensibly
 

bugball

Member
OP
Newcomer
Joined
Jan 31, 2008
Messages
17
Trophies
0
XP
1
Country
ok, i did 15% trick with dvd5, and it works, but now, i just donwload DVD 9, brickbloked and wiiregionfriied, but when i turn on my wii, and press start dojo game, appear this message:

wii detects a strange dispositive(i don't know the literal traslation from spanish, but something like that)

any suggestion??
frown.gif
 

mickthestud

Well-Known Member
Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
519
Trophies
0
XP
1,547
Country
yeah i dont mean to rain on your parade but no version of bb works with the dvd 9 version if you do the dvd 5 15 percent trick there is no need to bb the dvd 9 version just pop it in and your good to go....
 

padawan

Well-Known Member
Member
Joined
Mar 21, 2003
Messages
112
Trophies
0
Website
Visit site
XP
348
Country
Niger
yeah i dont mean to rain on your parade but no version of bb works with the dvd 9 version if you do the dvd 5 15 percent trick there is no need to bb the dvd 9 version just pop it in and your good to go....

not true and completely untrue. wow, either you really don't have a clue at all or you're working for big n and spreading propaganda
biggrin.gif
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Shape @ Shape: Does anyone know how to install CFW on a 1.0 tongue? I already used a Nissin pack to overload... +1