1. leonmagnus99

    OP leonmagnus99 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,649
    Country:
    Iraq
    just as the title says, is there any hax method to do this .. ?

    i am on rebug cfw 4.78 , have debug settings enabled,
    cobra enabled (psp and ps2 play on it).
     
  2. Tom Bombadildo

    Tom Bombadildo Dick, With Balls
    Reviewer

    Joined:
    Jul 11, 2009
    Messages:
    13,632
    Country:
    United States
    leonmagnus99 likes this.
  3. leonmagnus99

    OP leonmagnus99 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,649
    Country:
    Iraq
    yes i have seen this, i will give it a try.
    thanks , just hoping the ps button will work.
     
  4. Zero72463

    Zero72463 GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 27, 2016
    Messages:
    1,383
    Country:
    United States
    PS3XPAD is a terrible option. None of the good games have support. :(
     
  5. focusonme

    focusonme GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2016
    Messages:
    223
    Country:
    United States
    Sorry for bumping but did it work with the ps button?
     
  6. leonmagnus99

    OP leonmagnus99 GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2013
    Messages:
    3,649
    Country:
    Iraq
    sadly didnt.
     
    focusonme likes this.
  7. focusonme

    focusonme GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 30, 2016
    Messages:
    223
    Country:
    United States
    thank you kind sir
     
  8. Localhorst86

    Localhorst86 Robert'); DROP TABLE members;--
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2014
    Messages:
    2,369
    Country:
    Germany
    focusonme likes this.
  9. JFizDaWiz

    JFizDaWiz GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 6, 2014
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    would this device allow me to play MGS4 with a DS4 and will it work semi-properly?
     
  10. Localhorst86

    Localhorst86 Robert'); DROP TABLE members;--
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2014
    Messages:
    2,369
    Country:
    Germany
    I'd assume so. It maps the ds4 controls to a ds3. I played some grab turismo 6 with it, worked just perfectly.

    Gesendet von meinem Mi A1 mit Tapatalk
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - enable, Button,