DSi f/w 1.5 & AK2i

Discussion in 'Acekard' started by Pippin666, May 23, 2010.

May 23, 2010

DSi f/w 1.5 & AK2i by Pippin666 at 5:19 PM (1,669 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Pippin666
    OP

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    Is there any firmware for the AK2i that supports firmware 1.5 of the DSi ??

    Pip'
     
  2. giratina16

    Member giratina16 Born This Way

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    G.O.A.T.
    Country:
    United Kingdom
    1.5? Since when was there a 1.5?
     
  3. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    There isn't. You have false info.
     
  4. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    There is no DSi 1.5 firmware, it's still 1.4.

    You do get some scrupulous R4 fakes out there that claim to work on DSi 1.5 or higher, it's a sales tactic to take advantage of the utterly stupid.
     
  5. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    The answer is no, because it doesn't exist.

    Seeing how long ago 1.4 was released, Nintendo may have given up.
     
  6. Pippin666
    OP

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    My DSi is running 1.4U (just checked) and it's up-to-date ??

    Strange enough since when I have my DSi check for a new update, it finds one (but I did not installed it, yet).

    Pip'
     
  7. giratina16

    Member giratina16 Born This Way

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    G.O.A.T.
    Country:
    United Kingdom
    Yeah it always does that, if you update it'll stay as 1.4
     
  8. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    I was telling that to the OP; confirming to you that there wasn't a 1.5, and telling the OP that he has false info.
     
  9. giratina16

    Member giratina16 Born This Way

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    928
    Location:
    G.O.A.T.
    Country:
    United Kingdom
    Oh lol.
     
  10. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    Ah ... there WAS an update that came out after 1.4... but it wasn't a '1.5'
    I'm not sure but I think THAT update was a 'patch fix' for something & not a DSi update
     
  11. Pippin666
    OP

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    It might be it. I remember reading that there was an update after 1.4, I guess it never was call 1.5 then. If I do this update, will I still be able to use my Ak2i ??

    Pip'
     
  12. clegion

    Member clegion GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 5, 2009
    Messages:
    1,612
    Country:
    United States

Share This Page