DS real time menu problem

Discussion in 'Supercard' started by soratheultima, Apr 17, 2012.

Apr 17, 2012
  1. soratheultima
    OP

    Member soratheultima GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    ok so i just got my super card ds two today and have some games on here. when i boot up a game the real time menu appears without me doing something and until i hold B and i have to keep it on hold it wont start the game and when i let go of B it goes back to the menu is there a way to fix this.. (really don't wanna hold the button the whole time) and also im trying to run some homebrew *lameboy etc...* and it wont boot up as in i can't even select it in the menu
     
  2. soratheultima
    OP

    Member soratheultima GBAtemp Regular

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    128
    Country:
    United States
    nvm herp derp lol reinstalled EOS fresh it works now :)
     
  3. Janthran

    Member Janthran Solarian

    Joined:
    Sep 17, 2011
    Messages:
    3,777
    Location:
    The Pacific Northwet
    Country:
    United States
    Mine doesn't work with free cheat. :/
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    What button combination are you using to pull up the menu? There's two, and one has less options than the other.
     
  5. Brandon (╯°□°)╯︵ ┻━┻

    Newcomer Brandon (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Brandon!

    Joined:
    Nov 24, 2012
    Messages:
    7
    Location:
    Riverside, California
    Country:
    United States
    I have the same problem, but even AFTER I reinstall EOS, it still doesn't work. I've been looking for an answer for a few days now, and everyone says to change "Simple Hotkey", but my main ROM menu doesn't have a setting for Simple Hotkey, only the Full Hotkey. Any suggestions?
     

Share This Page