DS #4720: Sonic & Sega All-Stars Racing (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Tempbot, Feb 28, 2010.

Feb 28, 2010
  1. Tempbot
    OP

    Contributor Tempbot Tunnel Snakes rule

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    0
    Country:
    United Kingdom
    ^^ndsrelease-5990^^
     


  2. cyberninja

    Newcomer cyberninja Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    43
    Country:
    United Kingdom
    I assume this has the same compatibility as the US release. Can anyone confirm?

    (Its a sad day to be an R4 owner)
     
  3. Aurora Wright

    Member Aurora Wright GBAtemp Maniac

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    1,388
    Country:
    Italy
    Works on CycloDS Evolution 1.57b4 [​IMG]
     
  4. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    It works on 1.57 b4 because it got fixed in that update, it won't work on R4
     
  5. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    Fixed.

    Guys, don't let this topic get over 10 pages, there's enough discussion topics already.
     
  6. DarkWay

    Member DarkWay tsubasa hiroge

    Joined:
    Aug 21, 2008
    Messages:
    1,552
    Location:
    Cornwall
    Country:
    United Kingdom
    this has the same issues as the (U) version just stick to that thread no need to fill up 2 threads.
     
  7. stormy

    Newcomer stormy Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    19
    Country:
    United States
    Works perfectly on Cyclo DS with 1.57 Beta 4 [​IMG]

    greetz
     
  8. pecet

    Newcomer pecet Newbie

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    9
    Country:
    Poland
    Does it work on AKAIO 1.5.1?
     
  9. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,076
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    Possibly, using the same ARM7 swapping method as the (U) version. Try it and enlighten us.
     
  10. mollekemiel

    Newcomer mollekemiel Advanced Member

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    72
    Country:
    United States
    cool game
    However not as cool as mariokart.
     
  11. Tanas

    Member Tanas GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2,258
    Country:
    United Kingdom
    Strangely it doesnt work on the SCDS1, which makes the CycloDS the only card that can run this rom clean.

    Edit: Got it working on the SCDS1.
     
  12. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Running on Clean Mode? (Please say no; I want it to be Patch Mode)
     
  13. GBAer

    Member GBAer GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    223
    Location:
    My House
    Country:
    United Kingdom
    It only works for me in clean mode, and why do you want it to be patch?
     
  14. Demonbart

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
     
  15. Blaze163

    Member Blaze163 The White Phoenix's purifying flame.

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    3,767
    Location:
    Coventry, UK
    Country:
    United Kingdom
    In case anyone's still on the fence about this, my review got accepted on Gamefaqs, so drop in and check it out if you want my two cents.
     
  16. Demonbart

    Member Demonbart GBATemp's guitar hero

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    1,623
    Location:
    Lazytown, yarr
    Country:
    Netherlands
    So he can use zeh 1337 h4x.
     
  17. lokomelo

    Member lokomelo Edson Arantes do Nascimento

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    964
    Location:
    São Paulo
    Country:
    Brazil
    Im running M3i Zero (real) and it is not working at all, It says that cant create a save file
     
  18. Guild McCommunist

    Member Guild McCommunist (not on boat)

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Location:
    The Danger Zone
    Country:
    United States
    Played a bit of it, seeing as my Acekard came in today.

    An alright game. It's quite different from the console versions, but still decent. The only thing that pisses me off is that while it retains the courses of its console counterparts, it cuts out large chunks of them. And most of the time they're the dazzling or awesome parts. Also, your hand gets a little cramped after playing for a bit (if you have big hands like me and are playing on a DS Phat at least).
     
  19. Umbreon999

    Newcomer Umbreon999 Member

    Joined:
    Jul 16, 2008
    Messages:
    27
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Strangely this version works on the EZ Flash Vi with 2.0 RC12, yet the US version doesnt. Oh well I get to play this awesome game [​IMG]
     
  20. Kreatur84

    Member Kreatur84 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    376
    Country:
    Germany
    no fix outside yet?
     

Share This Page