"Does it work on PAL?" Easy solution

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by Warm Woolly Shee, Nov 1, 2007.

Nov 1, 2007
  1. Warm Woolly Shee
    OP

    Member Warm Woolly Shee GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    713
    Location:
    Butt City, FA rt
    Country:
    United States
  2. Mehdi

    Member Mehdi Lemonade by Psyfira

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    1,071
    Country:
    Netherlands
    or even better a Compatibility check like the ds has whether its compatible with r4 m3 etc. People can simply check on the main site. Just change the r4 and such to NTSC PAL NTSC-J compatible.
     
  3. Elrinth

    Member Elrinth :Master beyond your imagination:

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    2,795
    Location:
    Home @ UMEƅ
    Country:
    Sweden
    does the list work on pal wii?
     
  4. King Zargo

    Member King Zargo I'm a Star

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    1,186
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Yes, but you need the Opera browser.
     
  5. Hero-Link

    Member Hero-Link Hero of Derrr

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,185
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    already gave that ideia, got refused... the admins say theres already the wiki page, and everyone should use that instead :\
     
  6. sekhu

    Member sekhu moo?

    Joined:
    Feb 14, 2007
    Messages:
    1,156
    Country:
    United Kingdom
    there's a replacement for "does it work on pal?" which is now "is it on usenet?" about 70% of the resi evil posts are about not being able to find the game on usenet, where is it on usenet, or why it isn't on usenet.
     
  7. Mehdi

    Member Mehdi Lemonade by Psyfira

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    1,071
    Country:
    Netherlands
    i think as we are all members we should post a poll whether people want this change. the staff simply denying this wont help.
     

Share This Page