RELEASE [D3Edit] Diablo 3 save editor (GUI Version)

Discussion in 'Switch - ROM Hacking, Saves, Translations & Tools' started by unixtreme, Nov 26, 2018.

  1. NightmareGSX

    NightmareGSX Newbie

    Newcomer
    1
    Aug 2, 2019
    United States
    I don't see the drop down box. here is my seasonal save.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    I cannot upload a .dat file. web page will not let me
     
  2. brmel

    brmel Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 8, 2019
    Japan
    Delete
     
    Last edited by brmel, Sep 12, 2019
  3. E-LIFEE-GORS

    E-LIFEE-GORS Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 16, 2019
    Netherlands
    Hi all, is there someone willing to help me with some modded hardcore gear? It dont have to be seasonal, I just need it to get my hero to 70 for platinum. Right now im playing wizard, I have demon hunter on softcore and spammed the shit out of it :D. Help is appreciated!
    Thanks in advance
    My psn id: E-LIFE-GORS
     
  4. kirsan007

    kirsan007 Newbie

    Newcomer
    1
    Sep 19, 2019
    United States
    Help me please! After i seted paragon level 5000 for test and reverted him at 1 - i can't lvl up paragon level in game
    i killed tons of mobs on xiii difficult and 0 levels of paragon upped :(

    How can i fix my account?
     
    Last edited by kirsan007, Sep 19, 2019
  5. Zigzags

    Zigzags Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 7, 2019
    Canada
    I also really really want to learn how to do this lol I can't seem to find anywhere a newbie tutorial on the hell to do this.. is there a sticky somewhere on how to do this ?

    So first I need to hack my switch in order to get into my saved files, then download the python3 on my PC and download the edit file for the python and somehow edit my saved data?

    I just played gr 150 with a paragon level 500 barb using whirlwind and he just walked through and everything dropped... Blew my mind until I seen his gear lmao... It is now my destiny to figure out how to do this ;)
    Please help me guys !
     
  6. ststudios

    ststudios Member

    Newcomer
    1
    Jan 20, 2016
    United States
    did anyone ever figure out how to add primal ancient items yet?
     
  7. markeeh

    markeeh Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 9, 2019
    Singapore
    Im totally new to python so in my attempt to run the script it gave me this error


    C:\Users\MMMM\Desktop\D3Edit-master>c:\Python30\python.exe D3Edit.py
    Activating Windows venv
    Traceback (most recent call last):
    File "D3Edit.py", line 24, in <module>
    activate_this_file = "{}\\winvenv\\Scripts\\activate_this.py".format(getcwd(
    ))
    ValueError: zero length field name in format


    is there like a step by step guide on how to use this? I noticed in the logs in github that the bat file was removed as well. sorry for being a nooby booby. :(
     
  8. omegapirate

    omegapirate Member

    Newcomer
    1
    May 25, 2012
    Mexico
    That is correct, as usually, correlated stuff gets to be in similar regions in memory.

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    1. install latest python version.
    2. open d3edit.py on idle and run it with f5.
    3. profit
     
  9. omegapirate

    omegapirate Member

    Newcomer
    1
    May 25, 2012
    Mexico
    how do you add 10+ affixes on a gem? Once I load the game, it resets the slots to only 6 available to edit :/
     
  10. markeeh

    markeeh Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 9, 2019
    Singapore
    It worked! Thanks man! But i have another question, can this editor open a ps4 save directly? I tried and its hanging (tried opening a file called autosave - no file extension and autosave.bin and both didnt work)
     
  11. omegapirate

    omegapirate Member

    Newcomer
    1
    May 25, 2012
    Mexico
    Probably only accepts switch saves man
     
  12. Scorps77

    Scorps77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 15, 2019
    United States
    Whenever I create an item it comes displayed as a grey (normal item). How do I get it to show as legendary, ancient, and also primal ancient?
     
  13. omegapirate

    omegapirate Member

    Newcomer
    1
    May 25, 2012
    Mexico
    Reforge with kanai until it gets ancient, then on the save editor fork from a guy in this thread make it primal
     
  14. ststudios

    ststudios Member

    Newcomer
    1
    Jan 20, 2016
    United States

    thanks!!!
     
    Last edited by ststudios, Oct 16, 2019
  15. kimlongvudl

    kimlongvudl Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 19, 2016
    Please help!
    I tried to add some wings but I can not see them in my stash.
    But when I tried with Helm and it's fine.
    Version 2.6.6
     

    Attached Files:

  16. Paradis3

    Paradis3 Member

    Newcomer
    1
    Dec 21, 2018
    United States
    Question, can i use this to get all the wings and pets on my HC offline character?
     
  17. Scorps77

    Scorps77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 15, 2019
    United States
    does anyone have the item id's of the T16 horadric caches handy for all Acts?

    edit: i got tired of waiting so here are the T16 horadric cache id's. don't ask me which is which though.
    152570702
    152534765
    152498828
    152462891
    152426954
     
    Last edited by Scorps77, Nov 4, 2019
  18. Scorps77

    Scorps77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 15, 2019
    United States
    hi all,

    i have updated a lot of item id's and affixes from this thread to the local.db that comes stock on the github.

    feel free to add to it and re-post!!!

    edit: you will need to manually add the T16 cache id's from the post above. i found these out after posting the file as i wasn't willing to wait for someone else to do it.
     

    Attached Files:

    Last edited by Scorps77, Nov 4, 2019
    133mhz and CymraegAce like this.
  19. Plutonic1

    Plutonic1 Newbie

    Newcomer
    1
    Nov 4, 2019
    United States
    Anyone willing to help me with this? I don't actually know what I'm doing. New to Switch and not even sure how to extract save files. also I tried to run the D3edit.py and i get this

    >>> ================================ RESTART ================================
    >>>
    Activating Windows venv

    Traceback (most recent call last):
    File "C:\Users\pluto\Desktop\D3Edit-1.0.4b\D3Edit.py", line 26, in <module>
    main()
    File "C:\Users\pluto\Desktop\D3Edit-1.0.4b\D3Edit.py", line 8, in main
    import gui
    File "C:\Users\pluto\Desktop\D3Edit-1.0.4b\gui\__init__.py", line 1, in <module>
    import save_manager
    File "C:\Users\pluto\Desktop\D3Edit-1.0.4b\save_manager\__init__.py", line 79
    def set_attribute(self, partition: int, contents: tuple):
    ^
    SyntaxError: invalid syntax
    >>>
     
  20. Scorps77

    Scorps77 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 15, 2019
    United States
    you can start by using the latest version. 1.0.5
     
Quick Reply
Draft saved Draft deleted
Loading...