1. StarGazerTom

    StarGazerTom GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2015
    Messages:
    2,034
    Country:
    I don't have a heros file. It's all in the accounts file afaik.
     
  2. mcecchi

    mcecchi Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Italy
    So after editing your savings, you’ll load on your checkpoint save folder only the file account.dat right?
     
  3. SaintEX

    SaintEX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2018
    Messages:
    123
    Country:
    United Arab Emirates
    After Editing, open the heroes folder and check if you have .dat files in there, something like random 3dsdf78b094d745b.dat, that would be the character file. If it's still there, you're good.

    Account.dat contains exactly that, the shared account data, from stash, paragon level, etc. The individual hero files contain the data on specific characters, like level, GR finished, gold, etc.
     
    Last edited by SaintEX, Dec 24, 2018
  4. mcecchi

    mcecchi Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Italy
    Yes but if I backup my saved game with a new hero with checkpoint I should can see a random file.dat on hero folder. This before editing account.dat.

    The problem is that the backup save doesn’t have any hero saved in, you can see it from heroes folder missing and from the dimension of the files
     
  5. SaintEX

    SaintEX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2018
    Messages:
    123
    Country:
    United Arab Emirates
    So you mean, even before editing, your back up is already missing the dat files in the heroes folder? If yes, then the problem lies in the checkpoint side of stuff.
     
  6. mcecchi

    mcecchi Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Italy
    Exactly, as you can see from the photo that I’ve uploaded to my recent reply the heroes folder is missing, and this before editing. Do you know any homebrew similar to checkpoint that I can use to fix this issues? Thanks
     
  7. SaintEX

    SaintEX GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    May 24, 2018
    Messages:
    123
    Country:
    United Arab Emirates
    That's weird, never happened to me, tho have you checked if you had the right account when you Back-up from checkpoint? Because sometimes admittedly I accidentally choose a different account.
    Anyway, maybe try if Edizon works?
     
  8. nishikado

    nishikado Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    43
    Country:
    Senegal
    @unixtreme
    After we hack the data, when we play and save it again in OFW, does the game signed it as a legit save data all over again?
     
    Last edited by nishikado, Dec 25, 2018
  9. mcecchi

    mcecchi Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 13, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    Italy
    Is it possible to run Edizon with sxos 2.4?
     
  10. SybreTiger

    SybreTiger Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 20, 2010
    Messages:
    66
    Country:
    United States
    I can't seem to get this to work. I installed Python 3, then when I open the D3Edit.py (which now has the python icon and says Python File), a black window opens and instantly closes, and nothing happens.
     
  11. jmaverf

    jmaverf Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 24, 2018
    Messages:
    24
    Country:
    United States
    Can you stack affixes like getting 13-14% crit chance ten times?
     
  12. slickpsp

    slickpsp Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    55
    Country:
    adding some legendary items such as gems (gem of ease and Wreath of lightning) adds them as normal items without the orange background. Is this me doing something wrong or the editor just adds it that way?
     
  13. Bobbyjones45

    Bobbyjones45 Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 6, 2018
    Messages:
    33
    Country:
    Canada
    As of now they appear as normal items, but the game recognizes them as legendary, hence why you can upgrade the legendary gems, or take a legendary item you added to your game and convert it into a legendary power with kanai's cube (if applicable).
     
  14. Hundredears

    Hundredears Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2016
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    @unixtreme

    is it possible to add a feature to view the reroll stats on pc instead of going into game to check the reroll values?
     
  15. Hundredears

    Hundredears Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 14, 2016
    Messages:
    37
    Country:
    United States
  16. slickpsp

    slickpsp Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    55
    Country:
    Issue is after adding, i cannot edit the gem's level. One that has been obtained from a drop is editable though..
     
  17. Acidburn135

    Acidburn135 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    I know a few people are having some issues with this. Is there a step-by-step guide on how to do this?

    Also, a little confused how people are editing and then playing a seasonal online character. To my knowledge you have to go online an initially create a seasonal character. Won't the game/switch ask you to update your firmware thus messing with ability to load CFW if you're initially using OFW to go online? Atm I'm thinking I have to use 2 switch consoles. 1 CFW & 1 Vanilla OFW.
    1. On Vania OFW switch load diablo 3 and create a seasonal character.
    2. Load save game to cloud.
    3. On Hacked switch on OFW download your save to console from cloud.
    4. Switch to CFW and use program to rip save on to sd
    5. Take SD and load it on to computer and use save editor with python to mod various variables.
    6 Put SD card back into CFW switch and have program restore save to console
    7. Swap back to OFW and upload save to cloud.
    8. Go back to Vanilla Switch and download save from cloud and go on diablo 3 online with modded save.

    Is this right? Because, I thought even if I swapped to OFW on hacked console once I tried to boot up a game it would want me to update firmware which could prevent me from swapping back to CFW. And I wouldn't want to go online with game with CFW because I would get banned.

    Also, once the file is edited from the people who have already done this correctly do we get OFW diablo 3 to recognize the edits? From previous comments, once you restore OFW Nand it ignore changes you made.
     
    Last edited by Acidburn135, Dec 26, 2018
  18. nishikado

    nishikado Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Messages:
    43
    Country:
    Senegal

    6.2 can be hacked already! :)

    what i do:

    Load CFW
    Load checkpoint to back up save
    Plug sd card into PC
    Edit data and save
    Plug sd card into switch
    Load CFW and restore save (while disabling emuNAND)
    Complete power off
    Load OFW
    Play season
     
  19. Acidburn135

    Acidburn135 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 3, 2013
    Messages:
    55
    Country:
    United States
    Did you have an issue once you loaded back to OFW the modded save loading with the changes? Because the last 2 pages it seems like people are having issues after they edited their save and restoring NAND to OFW the modded save changes not applying.

    Also, a bit naive, but you can update your OFW by default means and it not interfere with adding or booting your CFW? Because with past systems like 3ds they'd warn against updating firmware because it could disable CFW.
     
  20. Meph13

    Meph13 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 22, 2018
    Messages:
    5
    Country:
    Azerbaijan
    How? Once you load OFW it reverts all files back to the original? How are you getting this to persist through the restore? The only way I can think of is you have to inject the checkpoint saves into OFW before you load the OFW back to the switch.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [D3Edit], Version), Diablo