D/P back up

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by Rvlbounty, Apr 27, 2007.

Apr 27, 2007

D/P back up by Rvlbounty at 5:03 AM (805 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Rvlbounty
    OP

    Newcomer Rvlbounty Newbie

    Joined:
    Oct 10, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I'm trying to make a back up data or tried to use pokesav, but they don't seem to work correctly, any help?
     
  2. MaDDaWg836

    Member MaDDaWg836 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    after you save your pokemon game and turn it off, then turn on you ds again and go down to the pokemon d/p game and hit select, then backup select the option that says Default > .1 or to .2. them after it says done or ok, turn of the ds and put the G6 into the comp. open it from My Computer and click on removable storage. then copy the .0 save to you comp. open pokesave and use it and save it again. rename the .0 to a .2 and copy it back to the g6 in the same spot. now put the g6 into the ds again and go to the d/p game again and hit select. This time do the option that says .2 > Default. enjoy
     
  3. Deaddy

    Member Deaddy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    568
    Country:
    Canada
    I'm able to use Diamond and Pokesav without swapping the saves around to .1 or .2, I only use .0
     
  4. MaDDaWg836

    Member MaDDaWg836 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    yea but i like to make backup in case something goes bad.
     
  5. Deaddy

    Member Deaddy GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    568
    Country:
    Canada
    Oh, I thought you were saying that was a necessary step. On one of the versions of G6 loader the default>1 or 2 option was switched and I ended up overwriting 0, that sucked. But I've tested the latest version and its normal.
     

Share This Page