creating backup

Discussion in 'Xbox 360 - Hacking & Homebrew' started by hards, Jan 26, 2013.

Jan 26, 2013

creating backup by hards at 8:41 PM (665 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. hards
    OP

    Member hards GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    147
    Country:
    United Kingdom
    hi i have created a backup before a few times but recently i have backup games that seem to freeze or dont seem to work the games that are not working are hitman absolution and call of duty black ops 2 , the way i am creating my back up as follows

    what we use for the xbox games xboxusb pro 2 and a ihas124 b drive to burn the disc at 2.4 , before we burn we check on line if the image is the same as the original with abgx360 GUI,
    If it is the same as the original then we burn it using image burn with the correct layer break for dual disc or xdg3 ,
    Test on xbox 360 sit down and play
    so why does some games work and yet others have got problems with
    thanks
     
  2. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,887
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Recheck every backup to make sure their correctly patched.
    Have you burned them with Verbatim DVD+R DL?
     
  3. hards
    OP

    Member hards GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    147
    Country:
    United Kingdom
    hi thanks for your reply we have burn the games onto verbatium dvd+r dl 8.5 gb , can you please explaine this correctly patched when we patched them we used level 3 on abgx360 gui thanks
     
  4. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,887
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Rerun it again in ABGX.
    To make sure it's patched correctly.

    Then burn it on 2.4x in the latest IMGburn which you said before.
    Run the burned disc through KProbe and verify the results for the XGD3 results.
    PI MAX should be 100 or less.
    PI Average should be 5 or less.
    PIF MAX should be 4 or less.
    PIF Average should be 0.20 or less.
    Nero Score should be no less than 90.
     
  5. hards
    OP

    Member hards GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    147
    Country:
    United Kingdom
    hi thankyou for your advice do i have to use this program all the time before i burn a game , can you please advise what settings are used in abgx360 , here are the results of the test i have done thanks again for your help results.jpg kprobe result.PNG
     
  6. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,887
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Your PI values are to high.
    I suggest you reburn the game.

    Reboot the PC and don't start any program other then IMGBurn before you burn a game.
     
  7. hards
    OP

    Member hards GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    147
    Country:
    United Kingdom
    hi thankyou for your reply i have done what you have advised and here are the results thanks results.PNG results.PNG results.PNG
     
  8. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,887
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    You can try out that disc.
    It's within acceptable lines, however the PI avg. is a bit high.
     
  9. hards
    OP

    Member hards GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    147
    Country:
    United Kingdom
    results.PNG
    thank you for your reply what we have done to try and get the levels done is to go into msconfig turn of everything in startup and yet the levels are still high , have you got any more advice on how to get these levels down , the games that are having issues are ufc undisputed 3. call of duty black ops 2, max payne 3. medal of honour , hitman absolution , why should these games work on 1 console and not the other allthough both consoles have been flashed with lt3, and dashboard updated , when you uce kprobe why should the levels change when you run it at x4 rather than max results.PNG
     
  10. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,887
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Try test booting them.
    If they work then you're lucky.
    If they don't then reburn, or buy the game if you can get it for cheap.
     
  11. hards
    OP

    Member hards GBAtemp Regular

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    147
    Country:
    United Kingdom
    thankyou for your advice:grog:
     
  12. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,887
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    No problems ;]
     

Share This Page