cioscorp on firmware 4.0

Discussion in 'Wii - Hacking' started by robiul, Mar 31, 2009.

Mar 31, 2009

cioscorp on firmware 4.0 by robiul at 7:55 PM (1,619 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    What's the additional cioscorp files required for the new firmware update 4.0?
     
  2. CopyCaet

    Newcomer CopyCaet Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    Netherlands
    cIOS60 is all you need AFAIK
     
  3. FGOD

    Member FGOD Wii gaming bitch

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    1,339
    Location:
    Netherlands, Den Helder
    Country:
    Netherlands
    can anyone pass me the link to a good cios60 cause the one i downloaded gives a system files damaged when booting... thank god preloader works... now i can boot from ios 30 for the time being...
     
  4. Silverbullet09

    Newcomer Silverbullet09 Advanced Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    51
    Country:
    Germany
    have you that downloaded from a china site??
    i need a good cios60.wad for cioscorp to...
     
  5. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    thanks mate, cios60 isn't that firmwarehacktool thing?
     
  6. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    You could always consider installing Preloader 0.29 and changing the settings so that it autoboots IOS 249 which makes cIOSCORP obsolete because IOS 249 is already patched for backups.
     
  7. CopyCaet

    Newcomer CopyCaet Member

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    35
    Country:
    Netherlands
    Can't pass cIOS60 because of the forum rules. I found mine on a french website. The cIOS was called cIOS60HK. Google it [​IMG]
     
  8. robiul
    OP

    Member robiul GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    538
    Location:
    United Kingdom
    Country:
    United States
    Unfortunately you're wrong there, not all games are patched to 249, presuming this process is done manually?
     
  9. t0welie

    Newcomer t0welie Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    I installed cIOS rev 9, Firmwareupdater 4.0, cIOScorp, cIOScorp v2, the cIOS60 and Startpatch4 (soon i´ll install Preloader 0.29).

    Now I could load the most games via the discchannel.
    --> Few games like "Mario Kart" and "Madworld" (not all games testet yet) dont work ! ;-(

    have i anything forgett to install ?

    Need help plz... ;-Q
     
  10. JumpMan3

    Member JumpMan3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    So i installed the cIOS60HK file and i got a corrupted system menu, so i booted preloader .29 and tried to uninstall the wad and now my wii is giving me noting but a black screen. it turns on, but noting comes on screen, did i just brick my wii?
     
  11. funnystory

    Banned funnystory Banned

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Messages:
    1,472
    Country:
    United States
    Yea dude never uninstall ios files.ONLY overwrite them but never delete them.I would say your skrewed.try loading preloader by turning of your wii,turning it back on and quicky pressing and holding reset.
     

Share This Page