cioscorp 3.4 or 3.5

Discussion in 'Wii - Hacking' started by chicken11, Nov 3, 2009.

Nov 3, 2009

cioscorp 3.4 or 3.5 by chicken11 at 12:20 AM (1,918 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. chicken11
    OP

    Member chicken11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    staffordshire
    Country:
    United Kingdom
    finally got my wii safely to 4.1e, got cioscorp 3.4 installed,my big question is do i leave as i am or do i install cioscorp 3.5,is cioscorp 3.5 safe and compatable with 4.1e or is cioscorp 3.5 better to be used on 4.2,also now my wii is at 4.1 am i safe to play games on line against others round the world,sorry to be a noob but there are load of different topics all giving different answers, please help
     
  2. piratesmack

    Member piratesmack GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 28, 2009
    Messages:
    787
    Location:
    $(pwd)
    Country:
    United States
    Update if you want to, but if all your games are working with 3.4 I'd probably just stick with it.

    And it should be safe to play online
     
  3. ziddey

    Member ziddey GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    542
    Country:
    United States
    There's no real reason to go 4.2. You can install the new ios61 and shop channel separately. But, since 4.2 is figured out now, there's really not many consequences of using it anymore, especially since you can always go back to 4.1.
     
  4. dajavax

    Member dajavax GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    278
    Location:
    Monterrey
    Country:
    Mexico
    in my opinion... just update... it won't do any bad... it was made for improvement...
     
  5. chicken11
    OP

    Member chicken11 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 6, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    staffordshire
    Country:
    United Kingdom
    thanks for all the advice but not all my copy games will play using disc channel,i use neogamma 7 to play if they dont show or play but if i added cioscorp 3.5 would that get more of my copy games to play using disc channel, big thanks to all
     

Share This Page