Cios Rev13a Bug for online playin in pes 2009

Discussion in 'Wii - Hacking' started by antimatter, Jun 16, 2009.

Jun 16, 2009
  1. antimatter
    OP

    Newcomer antimatter Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    Belgium
    hi!
    i got a 3.2E with rev13a and configurable usb loader. when i used rev9 pes 2009 online mode worked fine but when i switched to rev13a online didnt work anymore in pes 2009. it does however work in other games like mario kart wii or brawl. is this a bug? cause after that i went back to rev9 and online mode started working again =o anyone else got this?
     
  2. antimatter
    OP

    Newcomer antimatter Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    Belgium
    anyone? =o
     
  3. antimatter
    OP

    Newcomer antimatter Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    Belgium
    i noticed that this happens in all revs after rev9 actually
     
  4. Det1re

    Member Det1re det1re.de

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,272
    Location:
    Germany
    Country:
    Germany
    Can you explain how it does not work? Is there an error message or does the game just hang or whatever?
     
  5. antimatter
    OP

    Newcomer antimatter Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    Belgium
    well.. the game runs fine. when im in the game and load my profile it tells me internal error bla bla wiiconnect is not working properly or something. i can still play the game tho. just cant connect to wfc
     
  6. Eddie_Brock

    Member Eddie_Brock GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Messages:
    341
    Location:
    Vancouver Island
    Country:
    Canada
  7. antimatter
    OP

    Newcomer antimatter Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    Belgium
    what do you mean update?
     

Share This Page