Cios/IOS help Please?

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by devilmaycry1979, Sep 9, 2013.

  1. devilmaycry1979
    OP

    devilmaycry1979 Member

    Newcomer
    16
    6
    Aug 8, 2013
    United States
    So I used Maui's guide over at Wiihacks.
    I tried to install a forwarder for genesis plus GX and the think read the files but froze multiple times. So I uninstalled the wad using WiiMod.
    Then I started noticing my USB wouldn't detect my drive. Then USB Loader_GX had the path name wrong, so I redirected it to the USB folder. Now everything's OK, except now USB Loader GX wants to display the game art all wrong..I feel like a Sys check was in order..
    :wacko:
    Warning: Spoilers inside!

    Thank You.:)
     
  2. _acid_

    _acid_ GBAtemp Regular

    Member
    197
    9
    Jul 18, 2010
    Canada
    Canada
    maybe a fresh install of usb loader gx can help. I dont know too much about forwaders though......
     
    devilmaycry1979 likes this.
  3. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight

    Global Moderator
    18,594
    8,930
    Oct 27, 2002
    France
    Engine room, learning
    default path for usbLoaderGX is /apps/usbloader_gx/
    if you rename the folder, the config file in that folder will still reference that path.

    Either edit the GXGlobal.cfg in a text editor, or use the Settings > Reset settings menu
    it will use your new folder for all the paths. (but it's not recommended to change the path, as forwarders and other homebrew may use the /usbloader_gx/ folder name)
     
    devilmaycry1979 likes this.
  4. devilmaycry1979
    OP

    devilmaycry1979 Member

    Newcomer
    16
    6
    Aug 8, 2013
    United States
    The only fix was to completly remod, Followed up with the deletion of USB Loader_GX and its forwarder/Channel; then I did a manual re-install of usb loader GX and forwarder.
    Cyan: I did not know you could reset the settings in the menu of USB Loader GX..Thanks.
     
  5. SickPuppy

    SickPuppy New Member

    Member
    1,791
    451
    Jul 29, 2009
    United States
    You could have just fixed what was wrong without have to do a re-mod. Sometimes I think some people are just to lazy to trouble shoot your problem and tell you to re-mod. Good to hear you got your Wii sorted. I saw your sysCheck and it looked fine.
     
    devilmaycry1979 likes this.