Cheats

Discussion in 'Acekard' started by Scraggles, May 22, 2009.

May 22, 2009

Cheats by Scraggles at 3:16 PM (916 Views / 0 Likes) 10 replies

  1. Scraggles
    OP

    Newcomer Scraggles Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Can I add cheats into the card from within the dsi? I hate having to pop the card out to get cheats in there
     
  2. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You can update the cheat files, not sure about adding a totally new cheat file though.
     
  3. Scraggles
    OP

    Newcomer Scraggles Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    so I can update the existing cheat file from within the DSi? I can't find that option anywhere. Where do I do that?
     
  4. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    If you're using AKAIO, it has a built in Wi-Fi update for the cheats database but it's very slow. I would just take the card out and copy over the latest database from your computer.

    Cheat file is here
     
  5. Scraggles
    OP

    Newcomer Scraggles Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    well I'm in an area without an Internet connection so I'm hoping I can google them from my phone and manually type them in.
     
  6. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    There is no cheat editor within AKAIO. You have to copy the file over to your card manually. When you copied AKAIO to your card, it would have came with a cheat database. Highlight the game and press Y.
     
  7. Scraggles
    OP

    Newcomer Scraggles Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    I did. Thsprcific game doesn't have a cheat button. It's "dragon quest - hand of the heavenly bride"
     
  8. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    According to the Cheat database games list, that game is in the latest cheat file.
     
  9. Scraggles
    OP

    Newcomer Scraggles Member

    Joined:
    May 11, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    For some reason when I tried the internet update, it would give me an error. I did manage the update when I used a card reader.
     
  10. whatup777

    Member whatup777 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    130
    Country:
    United States
    please put wfplugin.ak4 in your _aio/plugin folder then try it. You can find the file in the wikis
     
  11. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    You have to have a working Wifi connection with WEP or no encryption as well as ssid broadcast turned on. AKAIO won't find your AP if it's not broadcasting.

    Manual update is simpler.
     

Share This Page