Cheat Help.

Discussion in 'Acekard' started by bestibomber, Aug 5, 2009.

Aug 5, 2009

Cheat Help. by bestibomber at 2:08 AM (811 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. bestibomber
    OP

    Newcomer bestibomber Advanced Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Canada
    Okay none of the cheats seem to work I have them enabled and everything is there anything I need to do.

    Thanks.
     
  2. Da-Bomb1

    Member Da-Bomb1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    795
    Location:
    BC, Canada
    Country:
    Canada
    You have to enable cheats in the settings. I recommend looking at the AKAIO wiki...that is, if you're using AKAIO, which you should.
     
  3. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Akaio or official?
    Did you press select after selecting all your cheats? (dunno if this applies to official)
     
  4. bestibomber
    OP

    Newcomer bestibomber Advanced Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Canada
    I use official. What's so great about Akaio anyways?
     
  5. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
  6. bestibomber
    OP

    Newcomer bestibomber Advanced Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Canada
    Okay I'm trying to get Akaio right now, but I was just wondering if you can install it the same way as the official one. All I did was delete the official one then dragged and dropped all the folders from winRAR. Is the correct?
     
  7. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Pretty much oh and if you have an acekard 2i you should grab the akaio repack.
     
  8. Da-Bomb1

    Member Da-Bomb1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    795
    Location:
    BC, Canada
    Country:
    Canada
    Just follow the guide the wiki has. It should work...if it doesn't, you did something wrong.
     
  9. bestibomber
    OP

    Newcomer bestibomber Advanced Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    Canada
    Yeah it messed up. I didn't format the card.
     
  10. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i would recommend you to use usrcheat.dat / cheat.dat and make sure you REBUILT after choosing the DB
     

Share This Page