1. mzipi

    mzipi Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 4, 2020
    Messages:
    1
    Country:
    Uruguay
    Why does this work up to SNES online 1.2, and instead mod 2.0 works in 1.5?
     
  2. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,020
    Country:
    Portugal
    One question.. NES AND SNES online --- what does online for NES AND SNES mean ? Just to download new games through eshop ?
     
  3. 18Phoenix

    18Phoenix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    723
    Country:
    Germany
    Isn't Nintendo's Homepage not detailed enough?
    Or do you just don't want any infos? So why do you ask?
    I don't get it, sorry.
    "I want infos, but I don't want to read." That is a total contradiction.
     
    Last edited by 18Phoenix, Aug 8, 2020
  4. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,020
    Country:
    Portugal
    What ? I am not dummy. Kkkkkk... I don't used Nintendo news very often because I am heavily Sony fan and read Playstation news more. I have a Nintendo Switch but I haven't used it for many months. That's why I thought here can be answer due to post counts.

    Smh, I guess you don't want to bother and tell me then I will go over there.
     
    Last edited by azoreseuropa, Aug 8, 2020
  5. 18Phoenix

    18Phoenix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    723
    Country:
    Germany
    I know, just my thoughts XD
    Online, because you can use both for free as long you are a (monthly paying) Nin.tendo online member.
     
    Last edited by 18Phoenix, Aug 8, 2020
  6. AlanLC

    AlanLC GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    299
    Country:
    Brazil
    Any chance that Roms hack MSU-1 (Audio Remix, CD quality)will work?
     
  7. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,020
    Country:
    Portugal
    Thank you. :)
     
  8. 18Phoenix

    18Phoenix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    723
    Country:
    Germany
    No chance, you need a special emu like SNES9X therefore.
    But that's only how I've understand it.
     
    Last edited by 18Phoenix, Aug 9, 2020
  9. AlanLC

    AlanLC GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2014
    Messages:
    299
    Country:
    Brazil
    I tested Turtles in Time and Rom continues to work, but the new songs don't play, it continues with the original sound.
     
  10. El 15

    El 15 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Mexico
    Amazing project I just bought 2 snes online controllers
     
    Last edited by El 15, Aug 18, 2020
  11. El 15

    El 15 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 10, 2016
    Messages:
    49
    Country:
    Mexico
    I have SNES online 1.0.0 ok, I followed this guide exactly as it is, I added 25 games, my switch is on v9.1 and atmosphere 0.12.0

    When I put atmosphere/exefs_patches/SNES Online - Full Unlock/8025A0DF4699C23C29317992DA01D2D1B60A10F2.ips and my database in the folder atmosphere/content and try to open the snes online emu it only shows this screen until I close the emu. it does not open the SNES games menu.

    If I delete the new folders the emu opens and shows the original 20 games and works perfectly.

    In order to open SNES online with the new 25 games added by me, Should I update or move somethig ?
     

    Attached Files:

    • ss.PNG
      ss.PNG
      File size:
      478.4 KB
      Views:
      29
    Last edited by El 15, Aug 18, 2020
  12. 18Phoenix

    18Phoenix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    723
    Country:
    Germany
    It hangs at this screen if files or folders are missing.
    But I can't tell you which or how to find them.
     
  13. Rustypan

    Rustypan Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 3, 2020
    Messages:
    8
    Country:
    Antigua and Barbuda
    coooool
     
  14. Cortexfou

    Cortexfou GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 14, 2016
    Messages:
    476
    Country:
    Belgium
    fdstool doesn't work. I tried to drop knight lore.fds on it and nothing happen. Any ideas ?
     
  15. Cachuchin1

    Cachuchin1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 16, 2016
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    Just downloaded the game and most recent update ... Did the kefir thing and can launch the game but I don't see any roms any help or suggestions?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Hi I just downloaded the base and most recent update and also did the kefir thing ... When I launch the game and select one player I don't see any roms ... Any help or suggestions????
     
  16. HighSpeedBoy

    HighSpeedBoy Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 1, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    Germany
    Hi there,

    first I'd like to say thanks to the developer and the the users that are participating (box arts, testing, etc). It feels really great to play almost all SNES games on the switch. The canoe emulator has almost no delay or lag.

    But I can't get to run the following games (I payed attention to the instructions and compatibility list):

    - Dragon Quest III (J) (doesn't work with common english patches)
    - Fire Emblem: Thracia 776 (J) (doesn't work with english patch)
    - Tales of Phantasia (J) (doesn't work with english patch and/or crashes)
    - Top Gear 3000 (USA) (can't start a race / blackscreen)

    All are No-Intro roms. Is it possible to play those with advanced settings?
     
    Last edited by HighSpeedBoy, Sep 1, 2020
  17. 18Phoenix

    18Phoenix GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    723
    Country:
    Germany
    Top Gear 3000 - no chance because DSP-4, a not emulated special chip
    Other 3 work fine translated with the compatible patches.
    Check Link
     
    Last edited by 18Phoenix, Sep 2, 2020
  18. HighSpeedBoy

    HighSpeedBoy Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 1, 2020
    Messages:
    4
    Country:
    Germany
    Thank you, I used the compatibility list from the first post of this thread and not your link.

    I applied the wrong patches. But now it works.

    For other readers:
    If you have trouble (like me) with Tales of Phantasia patching, search for instruction "Impossible to play Tales of Phantasia with Canoe" on google. Can not post link as new member.
     
  19. Feffe

    Feffe GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 12, 2008
    Messages:
    179
    Country:
    Italy
    @DarkAkuma I'm excited for you. Will we finally discover All-Stars preset ID?
     
  20. MManatane

    MManatane Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 21, 2018
    Messages:
    30
    Country:
    France
    Hello,
    Very impressive work!
    I was wondering if it could be doable to add an option to suppress a game from the database? (e. g. bad rom that we want to replace, or rom that need special option to run...)
    Regards
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Database, Manager, catalog