Can't get moonshell v2.10 to work on my DS

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by jwmghf, Apr 12, 2010.

Apr 12, 2010
  1. jwmghf
    OP

    Newcomer jwmghf Advanced Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    85
    Country:
    United States
    Hey guys:

    I installed the app with the MS2 Installer (setup.exe) Once installed, I click moonshl2.nds, it goes the "Loading" screen and freezes right there. So I try moonshl2_AltLoader_DKPr27.nds. It does the same thing. So finally, I try moonshl2_DirectBoot.nds, I get the same loading screen?? I'm not sure what's wrong, but I can't seem to get any further than this. This seemed like a pretty simple set up, so I'm not sure what I'm doing wrong. What do you think??

    Thanks
     
  2. CannonFoddr

    Member CannonFoddr Regular GBATemp Lurker

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,106
    Location:
    Sitting by computer
    Country:
    United Kingdom
    Just want a bit more info if you don't mind

    1) Which version of moonshell are you trying ?
    2) Did you format before installing moonshell ?? (as well as AKAIO/Ak firmware)
    3) How big a microSD card are you using ?
    4) What colour is the 'Loading' / Does it change colour at any time ?
    5) Can you run AKAIO or Ak own firmware OK? - if so can you find the HW: number of the acekard
    (On AKAIO: press [Start] > Help)
    6) What are you using a DSPhat/Lite or DSi ??

    Not promising anything - 'cos I've not had much problems with Moonshell not starting
     
  3. Blazikun

    Member Blazikun GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    277
    Location:
    51n30, 0w10
    Country:
    United Kingdom
    sorry for stating the obvious, but have you dLDI patched it?

    =
    it autopatches it when you install, but sometimes it doesnt-so patch it
     

Share This Page