Can't get Kirby Mass Attack to run...

Discussion in 'Supercard' started by steve2606, May 24, 2012.

May 24, 2012
  1. steve2606
    OP

    Newcomer steve2606 Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Hi,

    I put the latest "EOS (2012-05-21)" on to my Microsd, and tried running the game, but it just hangs on a white screen.

    How can I fix this?

    Thanks.
     
  2. EyeZ

    Member EyeZ GBAtemp Addict

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2,336
    Country:
    United Kingdom
  3. steve2606
    OP

    Newcomer steve2606 Advanced Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    54
    Country:
    United States
    Thanks for the reply. Where do I place the patch? I'm new to this...


    Also, there's two folders, chs and eng. Which one do I use?

    Thanks again.
     
  4. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    The download from their forums has unnecessary folders, basically just extract the contents in the eng folder (should just be a _dstwo folder) to the root of your MicroSD card and overwrite the files that is asks to. There's a download on Filetrip that only has the needed folders, so that archive can just be directly extracted onto your MicroSD card.
     
  5. loloknight

    Newcomer loloknight Advanced Member

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    72
    Location:
    Mexico
    Country:
    United States
    Same problem here, dloaded the file but it still freezes when entering a stage, the game works just fine on my ds lite but the 3ds freezes, also pkemon conquest gives me a white screen... im sorry I come from the TTDS where you have to wait till Retro updates the files, here how's the deal? thanks in advance for the reply. =]
     
  6. Deltaechoe

    Member Deltaechoe The Dopefish

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    509
    Country:
    United States
    You need to patch the rom itself, the game has some irritating anti piracy built in
     
  7. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    Are you using the latest EOS? It has the Mass Attack patch built in, and if this doesn't work then Clean Mode should. Conquest has to be run in clean mode (press X when the game is highlighted) until Supercard comes out with a patch.
     

Share This Page