can't acess chat?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by DJPlace, Jan 17, 2010.

Jan 17, 2010

can't acess chat? by DJPlace at 12:28 AM (1,038 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    when ever i connect to it through irc or the java applet i can't get on it's saying host unrelsoved. is that normal or not?
     
  2. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    are you using irc.gbatemp.net
    or irc2.gbatemp.net

    (you should be using the latter)
    and the port is 5190
     
  3. TwinRetro

    Global Moderator TwinRetro Don't start nothin', Won't be nothin'

    Joined:
    Aug 29, 2008
    Messages:
    6,181
    Location:
    Las Vegas, NV
    Country:
    United States
    try using irc2.gbatemp.net
     
  4. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,294
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    What these fine fellows said, forget about the Java app its not configured properly and is unreliable at the moment. Try using mirc to connect, here is a guide on how to configure it if you dont know how. http://gbatemp.net/index.php?dynamic=58

    Step four is where you would enter the irc2.gbatemp.net port 5190 part, you wont connect without that.
     
  5. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,615
    Country:
    Sweden
    Using 91.121.42.111 with port 5190 would also be another option.
     
  6. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,480
    Country:
    United States
    thanks it was helpful and also are you guys ever going fix where you can just join from the webpage or no?
     
  7. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    It works for me
     
  8. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,615
    Country:
    Sweden
    That's because it is a DNS issue. Not all are connected to the same DNS servers and irc.gbatemp.net appears to be borked on some while working perfectly on others.
     
  9. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Try this:

    irc://irc2.gbatemp.net:5190/gbatemp.net

    That was what it took for me to connect through Chatzilla.
     

Share This Page