Can't access Preloader menu.

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Pikawil, Jan 27, 2009.

Jan 27, 2009

Can't access Preloader menu. by Pikawil at 1:53 AM (2,187 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Pikawil
    OP

    Newcomer Pikawil Advanced Member

    Joined:
    Sep 5, 2007
    Messages:
    84
    Country:
    Canada
    Alright, here's my problem. I can install the Preloader fine if the numerous numbers appearing on the top of the screen upon booting and shutting down the Wii (also delaying said processes) are any indication. However, no matter how hard and long I hold the reset button immediately after turning the power on, I can never seem to reach the Preloader menu. And the removed fails to delete the hacks.ini file (it gives a "failed: -106" line). What's wrong?
     
  2. eric_4_life

    Member eric_4_life GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    206
    Country:
    Canada
    How about you try holding the reset button BEFORE pressing the power button
     
  3. BL4Z3D247

    Member BL4Z3D247 GBAtemp Stoner

    Joined:
    Oct 22, 2008
    Messages:
    614
    Location:
    I'm so high I don't even know!
    Country:
    United States
    the -106 error means you didn't have the "hacks.ini" file on the root of your sd card when you installed preloader

    now HOLD the POWER button til your wii shuts off, then HOLD RESET while you PRESS POWER, you should boot into preloader(if you had autoboot set to system menu)
     

Share This Page