Can the Backup Launcher play imports?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by games2007, Jan 31, 2009.

Jan 31, 2009
  1. games2007
    OP

    Member games2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    Hey everyone. Because I can't get Need for Speed Undercover NTSC-US or Animal Crossing City Folk NTSC-US, I was wondering if I could play PAL versions through the backup launcher 0.3.
    I have the Preloader Version 27 installed, so I think I should be able to, but I'm not sure. Has anyone tried this, and does anyone know what settings to use to play imports?
     
  2. afif95

    Member afif95 I own a bungalow on Mars, and booked 4 corner lots

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    1,805
    Location:
    Malaysia!
    Country:
    Malaysia
    Have you done all these?:

    1)Install IOS38 to get AC:CF working
    2)Get the 002 fixed Gamma loader to get NFS:U working.

    Do that first before doing anything.

    And next time, use the fucking search button!
     
  3. AsosaYoung

    Member AsosaYoung GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    319
    Location:
    L B C
    Country:
    United States
    If you have preloader install why would you ask that question.
    Look at my sig I have Preloader v.27 w SoftMii 0.9.5 and I can play imports, export, new ports, my region, free region, your region.
    Is it that you just have that not combine with RiiskiMod or SoftMii am I correct?
     
  4. john25usa

    Newcomer john25usa Advanced Member

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    67
    Country:
    Australia
    i use a wiikey for backups and imports, but i think the backup loader can play imports if you patch the video mode i dont see why it wouldnt.
     
  5. Lumstar

    Member Lumstar Princess

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    3,531
    Location:
    Darling
    Country:
    United States
    That depends on your TV. If it supports PAL, you shouldn't need to use a patch or forced mode.
     
  6. AsosaYoung

    Member AsosaYoung GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    319
    Location:
    L B C
    Country:
    United States
    Also with the backuplauncher some different region games have to be force to your region.
    So did you go into BL config and force the game to your region before you launch it.
     
  7. games2007
    OP

    Member games2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    Oh, dude, I installed that. Thanks for the help! =)
    Now I can get some PAL games. Thanks a ton [​IMG]
    Ok, I think my reign of questions has ended.
     
  8. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Since when is SoftMii able to patch video modes? A lot of people might be able to play games with it region free, but in black & white.
     

Share This Page