Call of duty 4 iso not working?

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by embold, Nov 11, 2009.

Nov 11, 2009

Call of duty 4 iso not working? by embold at 11:09 PM (1,001 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. embold
    OP

    Newcomer embold Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    Well i just downloaded call of duty 4 reflex onto my usb and i opened it with my usb loader and it just makes the screen go black, if i force pal50 there are lines and if i force pal 60 its just black if i force ntsc then it is also black. my console is a ntsc and the iso is a pal but i have done this with other games and they have worked so i dont know what the problem is. the wii is on 3.2u aswell.
     
  2. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    Which version did you download? The PAl one or the NTSC one?
     
  3. embold
    OP

    Newcomer embold Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Canada
    it is a pal version
     
  4. Edgedancer

    Member Edgedancer Director of Moon based operations

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Messages:
    2,641
    Location:
    Canberra
    Country:
    Australia
    Just grab the NTSC version now and it should work perfectly.
     

Share This Page