C.O.P The Recruit?

Discussion in 'Acekard' started by ACWWFAN, Nov 5, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 5, 2009

C.O.P The Recruit? by ACWWFAN at 12:06 AM (1,207 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. ACWWFAN
    OP

    Member ACWWFAN HERP DERP

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    510
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    Hmmm it seems to take a little longer loading on the green loading screen and once I select the first slot and then Story mode it freezes on a black screen. Its EU version too....anyone else having issues?
     
  2. Blaze163

    Member Blaze163 The White Phoenix's purifying flame.

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    3,767
    Location:
    Coventry, UK
    Country:
    United Kingdom
    EVERYONE is having trouble with COP at the moment. Only a select few cards can run it. The Acekard team are working on a fix and there are people here working on the problem too. Give it a day or two, it'll get fixed.
     
  3. Depravo

    Global Moderator Depravo Jaded curmudgeon

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,082
    Location:
    Purgatory
    Country:
    United Kingdom
    The release thread and the 'C.O.P The Recruit Anti-Piracy' thread would have answered your question.

    EDIT: Remember - read forums before creating threads.
     
  4. omgpwn666

    Member omgpwn666 Guy gamer and proud!

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Messages:
    2,535
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    This needs to be deleted in my opinion,enough chats already going on.
     
  5. worlok375

    Member worlok375 GBAtemp's prince

    Joined:
    Feb 17, 2009
    Messages:
    1,005
    Country:
    United States
    Did this really deserve a new thread?
     
  6. ACWWFAN
    OP

    Member ACWWFAN HERP DERP

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    510
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    Oh, I didn't know there was such a thing [​IMG]. Ok thanks guys just making sure! On a side note, does anyone know if the EU version is the same as the U version?
     
  7. Blaze163

    Member Blaze163 The White Phoenix's purifying flame.

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    3,767
    Location:
    Coventry, UK
    Country:
    United Kingdom
    The US version was never dumped. The US rom teams have gone quiet for the last couple of days. Hence why there's no dump of Band Hero, Lego Rock Band, Star Wars Battlefront, etc. Hope they get it sorted out soon. The US version of Phantasy Star Zero is out in less than a week, the EU version isn't due out for ages. So someone best dump the US version.
     
  8. omgpwn666

    Member omgpwn666 Guy gamer and proud!

    Joined:
    Jun 14, 2008
    Messages:
    2,535
    Location:
    Florida
    Country:
    United States
    It is,they usually are,just different spelling.
     
  9. Trademark3001

    Member Trademark3001 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    Eu and US are the same..
     
  10. ACWWFAN
    OP

    Member ACWWFAN HERP DERP

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    510
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
    Ugh I hope nothing happened to them...I am really looking forward to Lego Rockband [​IMG]
     
  11. acesniper

    Member acesniper GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    I'm sure that an independent person(s) will release Phantasy Star Zero.
     
  12. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    We already have multiple threads on this subject.

    Thread closed.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page