Burned GoW to a Verbatim DVD+R DL and it gave me this message...

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by XxOblivion77, Apr 1, 2009.

  1. XxOblivion77
    OP

    Member XxOblivion77 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    163
    Location:
    Winnipeg, Manitoba
    Country:
    Canada
    "To play this game, put it in a Xbox 360 console."

    Huh?
     
  2. Joe88

    Member Joe88 [λ]

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    11,183
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    can we get a bit more details?

    have you bunred games before and they worked?
    what burning software are you using, ect...
     
  3. XxOblivion77
    OP

    Member XxOblivion77 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    163
    Location:
    Winnipeg, Manitoba
    Country:
    Canada
    Well, I actually burnt the game on a different brand but the disc was crap. I already did all the stealth checks and what not and it said it was okay. So I burnt the same .dvd file as last time onto this new disc and popped it in my 360 to get that message. I was burning with Imgburn, I'm running iXtreme 1.51 at 2.4x speed. I have no idea what's wrong.
     
  4. syst3merror

    Member syst3merror GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    248
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Either A) the drive isn't flashed B) a bad burn or C) the drive isn't flashed with the newest firmware and the game is something brand new....like H.A.W.X., MLB 09, Guitar Hero Metallica, etc.

    Do you know what firmware is on it? The newest is 1.51


    *EDIT* Ok, you are running 1.51 so I will say B) a bad burn. Sometimes if it is a low quality disc or even just a glitch, you will get errors like that and it's just a junk disc that you can now have the pleasure of using as a coaster or a Frisbee. [​IMG]
     
  5. XxOblivion77
    OP

    Member XxOblivion77 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    163
    Location:
    Winnipeg, Manitoba
    Country:
    Canada
    See last post.

    Should I just do it again? >_>
     
  6. syst3merror

    Member syst3merror GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    248
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    Can I ask why you are running the firmware at such a slow speed? I don't really know anyone using anything lower than 8x and nobody I know has problems....just curious.
     
  7. XxOblivion77
    OP

    Member XxOblivion77 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    163
    Location:
    Winnipeg, Manitoba
    Country:
    Canada
    No that's what I burnt the disc at, the firmware is at 8x.
     
  8. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    Its safer to burn at a lower speed, means less errors.

    Also, do you have any other games that you burned? Do they work? If they don't you probably need to flash it again. If they do, probably a bad burn. I had an error of sorts when I burned GOW2.
     
  9. XxOblivion77
    OP

    Member XxOblivion77 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 11, 2008
    Messages:
    163
    Location:
    Winnipeg, Manitoba
    Country:
    Canada
    And all you did was reburn it and it worked right?
     
  10. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    I got two coasters because of it (The first one, and then my second attempt, same error.) I tried a different download and it worked like a charm.
     
  11. triassic911

    Member triassic911 Burst Mode

    Joined:
    May 9, 2007
    Messages:
    2,743
    Location:
    NYC, USA
    Country:
    United States
    Sounds like a crc error on the game or you have a non flashed 360 (or fucked up flash).
     
  12. cardyology

    Member cardyology GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    566
    Location:
    Chorley Uk
    Country:
    United Kingdom
    Use www.abgx.net to check that the dump you get is not bad/nuked.

    I had this message once too - "to play this game, put it in an xbox 360" - from my xbox 360 [​IMG]
     

Share This Page