Bravery Default AR card

Discussion in '3DS - Games & Content' started by Valwin, Sep 14, 2011.

Sep 14, 2011

Bravery Default AR card by Valwin at 6:35 PM (1,827 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Valwin
    OP

    Banned Valwin The Neautral Gamer

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    2,084
    Location:
    Puertorico
    Country:
    United States
    [​IMG]



    anyone try it yet?
     
  2. stonewater

    Newcomer stonewater Newbie

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I just tried it, it turned into kirby.
     
  3. Valwin
    OP

    Banned Valwin The Neautral Gamer

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    2,084
    Location:
    Puertorico
    Country:
    United States

    o thanks i wanted to know if it was real it sen is not
     
  4. EZ-Megaman

    Member EZ-Megaman Likeanator

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    379
    Country:
    United Kingdom
  5. Snailface

    Member Snailface My frothing demand for 3ds homebrew is increasing

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    4,324
    Location:
    Engine Room with Cyan, watching him learn.
    Country:
    Antarctica
    In order for a new AR card to work, the 3DS has to be running software that adds new content. The 3DS doesn't magically gain the ability to create new things when it scans a new card.
     
  6. EZ-Megaman

    Member EZ-Megaman Likeanator

    Joined:
    Aug 11, 2009
    Messages:
    379
    Country:
    United Kingdom
    Yeah, said software is already out in Japan's eShop I think.
     
  7. Sumwheat

    Newcomer Sumwheat Newbie

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Yeah, its an app you would get in the Japan eShop. It was released along with 28 3D trailers after the Nintendo Conference, as an "Interactive Trailer" Viewing the card thru AR games will only get you kirby.
    My youtube of it in action
    Thats the link to my video I did after I made the card, as well translated and subbed it, uploaded my MPOs it took, and also a top view I recorded
     

Share This Page